Oog voor het zieke kind en de ouders 

Binnen de EVR Kindergeneeskunde is een vacature ontstaan voor een: 

Kinderverpleegkundige in opleiding
  
32-36 uur per week
(88,89%-100%)

De functie:
Als kinderverpleegkundige verzorg en verpleeg je kinderen die in het ziekenhuis liggen. Dat zijn kinderen van alle leeftijden: van pasgeboren baby's tot peuters, kleuters, schoolkinderen en pubers. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk maar ook psychisch en emotioneel. Ook hebben ze andere aandoeningen dan volwassenen of hebben ze andere symptomen bij dezelfde aandoening. Goed observeren is dus belangrijk omdat het kind niet altijd zelf zal zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft. Je werkt in dit beroep dan ook nauw samen met de ouders, want zij kennen hun kind het beste. Kenmerkend voor de kinderverpleegkundige is dat je oog hebt voor de persoon van het zieke kind en de ouders, hun relatie onderling en de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.

De opleiding:
De specialistische vervolgopleiding Kinderverpleegkunde bestaat uit theorie- en praktijkgedeelten en duurt minimaal 13 maanden. In je opleiding ben je werkzaam op de kinderafdeling van ons ziekenhuis. Het theoretische gedeelte volg je aan het opleidingsinstituut van de Amstel Academie. Tijdens je werk breng je in de praktijk wat je in de theorielessen leert. De opleiding wordt volledig vergoed door het ziekenhuis. De inwerkperiode is afhankelijk van je werkervaring. 

Wij vragen:
  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-V;
  • Minimaal 1 jaar relevante praktijkervaring in een ziekenhuis is een pre;

Wij bieden:
Een boeiende en uitdagende leer- en werkplek in een jonge en groeiende organisatie. Aanstelling vindt plaats voor de duur van de opleiding, met zicht op een vaste aanstelling bij diplomering.

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Interesse:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Smink, bedrijfsleider EVR Kindergeneeskunde, bereikbaar op 036-868 8865 of via msmink@flevoziekenhuis.nl of Marieke Schiffers, senior verpleegkundige, bereikbaar op 036-8689492 of via mschiffers@flevoziekenhuis.nl

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:
  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 1 april 2019 tegemoet via de solliciteerknop hieronder, onder vermelding van vacaturenummer 2019-051

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

BW 1ster