Ben jij een houvast voor jonge patiënten en hun ouders?

Binnen de EVR Kindergeneeskunde is een vacature ontstaan voor de functie:

Kinderverpleegkundige

24-36 uur per week (67%-100%)

 

De afdeling:
De afdeling Kindergeneeskunde verleent verpleegkundige zorg aan kinderen van 0-18 jaar.
Naast het verplegen van kinderen, komt ook het begeleiden, adviseren, instrueren en voorlichten van de ouders/verzorgers van de kinderen aan de orde. 

De functie:
Als kinderverpleegkundige verzorg en verpleeg je kinderen die in het ziekenhuis liggen. Dat zijn kinderen van alle leeftijden: van pasgeboren baby’s tot peuters, kleuters, schoolkinderen en pubers. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk maar ook psychisch en emotioneel. Ook hebben ze andere aandoeningen dan volwassenen of hebben ze andere symptomen bij dezelfde aandoening. Goed observeren is dus belangrijk omdat het kind niet altijd zelf zal zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft. Je werkt in dit beroep dan ook nauw samen met de ouders, want zij kennen hun kind het beste. Kenmerkend voor de kinderverpleegkundige is dat je oog hebt voor de persoon van het zieke kind en de ouders, hun relatie onderling en de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.


Bekijk ook eens dit filmpje. (de link werkt het beste met Chrome)

Wij vragen:

  • Diploma A-verpleegkundige/HBO-V, aangevuld met de specialistische vervolgopleiding Kinderverpleegkundige. 
  • Een proactieve houding als het gaat om het bijdragen aan de ontwikkeling van de kwaliteit van zorg binnen de afdeling.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je bij ons werken, dan ontvang je een cadeaubon en een persoonlijk opleidingsbudget (volledig vrij te besteden) als je één jaar in dienst bent. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met de bedrijfsleider of teamleiders.

Interesse:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Smink, bedrijfsleider EVR Kindergeneeskunde, bereikbaar op 036-868 8865 of via msmink@flevoziekenhuis.nl of Marieke Schiffers, senior verpleegkundige, bereikbaar op 036-8689492 of via mschiffers@flevoziekenhuis.nl

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 1 april 2019 tegemoet via onderstaande solliciteerlink, onder vermelding van vacaturenummer 2019-052

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement. 

BW 1ster