Business controller
(Senior) Kwaliteitsadviseur

Ben jij die communicatief sterke en zelfstandige adviseur die creatieve oplossingen kan bedenken om de kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren? Lees dan snel verder!

Binnen de stafafdeling Kwaliteit en Veiligheid van zorg is een vacature voor de functie:

 (senior) kwaliteitsadviseur
32 -36 uur per week (88,89 - 100%) 

De afdeling:
De adviseurs van de stafafdeling Kwaliteit en Veiligheid van zorg dragen bij aan optimale kwaliteitszorg in het ziekenhuis. De adviseurs nemen het initiatief om oplossingsrichtingen te geven voor complexe problemen ten aanzien van kwaliteitszorg op alle niveaus binnen het ziekenhuis, denk hierbij aan NIAZ Qmentum, interne audits, indicatoren in relatie tot continue verbeteren, calamiteitenonderzoek en patiëntenparticipatie. Om nog effectiever te adviseren zoeken wij een adviseur die affiniteit heeft met gedragswetenschappen of daarin een opleiding heeft afgerond.  De (senior) kwaliteitsadviseur maakt deel uit van het team kwaliteit en veiligheid van zorg en ontvangt hiërarchisch leiding van hoofd Kwaliteitsadvies en Services. 

De functie:

 • Je ontwikkelt en adviseert op het gebied van kwaliteit- en veiligheidsbeleid en je doet proactief voorstellen voor beleid aan de raad van bestuur, het EVR management en de medische staf
 • Je bent creatief in het bedenken en organiseren van effectieve communicatiecampagnes of bijeenkomsten om kennis aan het gehele ziekenhuis over te dragen;
 • Je bent een kritische sparringpartner;
 • Je leidt (complexe) ziekenhuisbrede project- en werkgroepen en je adviseert o.a. op basis van (ziekenhuisbrede) uitkomsten van onderzoeken en analyses.

Jouw profiel:

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde studie in psychologie, sociologie, pedagogiek is een pre;
 • Je hebt minimaal 3 relevante werkervaringsjaren in de gezondheidszorgsector;
 • Je hebt affiniteit met wat mensen beweegt en je weet hoe je gedrag positief en creatief kunt beïnvloeden;
 • Je hebt affiniteit met het uitvoeren van gedragsanalyses en het doen van effectmetingen.
Daarnaast:
 • Beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden om op alle niveaus de juiste gesprekspartner en verbindende factor te kunnen zijn;
 • Durf je onafhankelijk van anderen tot een oordeel en nieuwe ideeën te komen;
 • Beschik je over een sterk analytisch vermogen (ook cijfermatig), probleemoplossend vermogen en organisatiebewustzijn;
 • Vind je makkelijk je weg binnen het ziekenhuis en ben je in staat om snel te kunnen schakelen in een dynamische omgeving. 

Ons aanbod:

 • Aanstelling vindt plaats voor de duur van één jaar met de intentie om door te groeien naar aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, afhankelijk van kennis en ervaring conform FWG 55 of 60.
 • Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag, vaste eindejaarsuitkering en meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (MKSA). 

Belangstelling?
Neem voor meer informatie contact op met Celine Vermeulen, hoofd Kwaliteitsadvies en Services, op telefoonnummer 036 – 868 7030 of via de mail cvermeulen@flevoziekenhuis.nl.          .

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag vóór 1 april 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-067.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

 

BW 1ster