hoofd Beveiliging & Services
Coördinator Foodservice en Banqueting
medewerker Foodservice
Medewerker Receptie en Beveiliging
Medewerker Receptie en Beveiliging (Flexpool)

Een baken van rust met verbindende kwaliteiten

Binnen het Facilitair Zorgbedrijf is een vacature ontstaan voor de functie:

Hoofd Beveiliging & Services (m/v)

32 – 36 uur per week (88,89% - 100%)

De afdeling:

Beveiliging & Services bestaat uit een aantal teams:

 • Het team Receptie & Beveiliging zorgt voor een gastvrije ontvangst en veilige omgeving voor patiënten, bezoekers én medewerkers, 24/7.
 • MijnInfopunt is hét centrale informatie- en aanspreekpunt voor alle vragen over ziekte & gezondheid en de gang van zaken in ons ziekenhuis. Patiënten en bezoekers worden door onze medewerkers en een enthousiaste groep vrijwilligers met een pasklaar antwoord, informatie of advies terzijde gestaan.
 • Ons Facilitair meldpunt is de spin in het web voor het aanvragen en organiseren van allerhande facilitaire diensten.

De totale afdeling bestaat uit 23 medewerkers en 12 vrijwilligers.

De functie:

Als Hoofd Beveiliging & Services is het je belangrijkste uitdaging om als leidinggevende je teams te faciliteren bij het verlenen van onze services: gastvrij en van hoge kwaliteit. Je creëert een dienstverlenende en professionele werkomgeving met heldere kaders waarin onze medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren en graag willen (komen) werken. 

De wensen van onze (interne) klanten en gebruikers in combinatie met de visie van het ziekenhuis, vertaal je naar een passend aanbod van diensten en services. Gastvrijheid en een hoge kwaliteit staan daarin centraal. 

Je hebt niet alleen een belangrijke rol in het ontwikkelen van ons beveiligings- en servicebeleid (parkeren, toegang en beveiliging/veiligheid etc.) en jaarplannen, maar zorgt er daarnaast ook voor dat het goed wordt geïmplementeerd, uitgevoerd en gecontroleerd. 

Door een effectieve & efficiënte bedrijfsvoering (inclusief opstellen van begroting, beheer van budgetten en een doelmatige inzet van mensen en middelen) zorg je ervoor dat je als afdeling de afgesproken doelstellingen realiseert.

 

Wij vragen:

Wij vragen van jou:

 • Kennis van Facilitymanagement op HBO-niveau;
 • Kennis en ervaring met het aspect beveiliging is een pré;
 • Je bent een door de wol geverfde leidinggevende;
 • Je kent de ins en outs van een ziekenhuisorganisatie (of vergelijkbaar).

Verder ben je:

 • Een toonbeeld van gastvrijheid. 
 • Van nature helder en duidelijk in je communicatie.
 • Een baken van rust, ook bij calamiteiten en hectiek.
   

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.490,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Joosten, Manager Facilitair Zorgbedrijf, bereikbaar op 036 – 868 8790.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 27 mei a.s. tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van  vacaturenummer 2019-002.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken/maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.


Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster