Ben jij straks de verpleegkundige spil binnen onze patiëntenzorg?

­­­­­­­­­Voor EVR Cardiologie zijn wij op zoek naar: 

mbo- of hbo-verpleegkundigen
32 uur per week (0,89%)

De afdeling:
De afdeling is een dynamische afdeling en onderdeel van de EVR Cardiologie, zij telt 22 bedden.
Naast de verpleegafdeling bestaat de EVR uit de Hartbewaking, polikliniek en functieafdeling, hartfalenpolikliniek en ICD centrum. De verpleegafdeling Cardiologie is volop in ontwikkeling waarbij voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke ontplooiing.

Binnen het specialisme zijn mogelijkheden om door te stromen, hetzij door functiedifferentiatie (inzet op de Hartbewaking voor 2e deskundigheidsniveau), hetzij door middel van vervolgopleidingen. Uniek voor deze afdeling is de leerwerkplaats. MBO- en HBO- studenten van verschillende leerjaren werken en leren samen. De studenten leiden elkaar op onder begeleiding en supervisie van de verpleegkundige. Het begeleiden van dit proces op de leerwerkplaats behoort tot een van je kerntaken.

Binnen de EVR Cardiologie wordt nauw samengewerkt met vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Goede sfeer en collegialiteit staan hoog aangeschreven.

De functie:
Als verpleegkundige in het Flevoziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten. En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van verpleegplan, zorgpaden en richtlijnen. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling. Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en jouzelf. Het verpleegkundig team bestaat uit een passende mix van mbo- en hbo- verpleegkundigen. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en vriendelijk de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte.

Wij vragen:

 • Je hebt bij voorkeur een afgerond hbo-v diploma. Maar reageer ook zeker als je beschikt over een mbo-v diploma;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessonials, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s ;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen.
Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie. De mbo- verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45. De hbo-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50.  Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcella Landheer, teamleider EVR, bereikbaar op 036-868 8262.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen.
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 30 april 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-076. 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster