Leerling radiodiagnostisch laborant (1e jaars)
Tandartsassistent

Precisiewerk en intensief patiëntencontact op Radiologie: wil jij het leren?

 Binnen EVR Radiologie is een vacature ontstaan voor een:

 leerling radiodiagnostisch laborant (1e jaars)
36 per week (100%)

De afdeling:
De afdeling radiologie beschikt over diverse modaliteiten waaronder MRI, CT, angio-interventie, mammografie, bucky, dexa, echografie en doorlichting. Op deze modaliteiten zijn dagelijks radiodiagnostisch laboranten werkzaam. Op de afdeling werken radiologen, laboranten, administratieve medewerkers, 2 teamleiders en een bedrijfsleider. 

De functie:
Als radiodiagnostisch laborant onderzoek je het ‘binnenste’ van de patiënt door middel van medische beeldvormende technieken. Je leert werken met röntgenstraling (röntgenfoto/ doorlichting/ CT), ultrageluidsgolven (echografie) en magnetische resonantie (MRI). Naast het werk op de afdeling radiologie werk je ook daar buiten, bijvoorbeeld op de spoedeisende hulp, tijdens een operatie of op een verpleegafdeling. Op aanvraag van de specialist/huisarts is het jouw taak om op een deskundige manier deze opnamen te maken, zodat een radioloog/specialist afwijkingen kan constateren en een diagnose kan stellen. De meeste onderzoeken voer je zelfstandig of met collega’s uit op de afdeling radiologie. Er wordt daarnaast van je verwacht dat je patiënten correct informeert en begeleidt tijdens het radiologisch onderzoek. Het is de combinatie van precisiewerk, afwisselende technieken en het korte, maar vaak intensieve patiëntencontact, dat dit vak zo boeiend en afwisselend maakt!

De afdeling heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, waarbij medewerkers gestimuleerd worden om zichzelf te ontwikkelen. Kenmerkend voor de afdeling is de informele, enthousiaste sfeer en de goede onderlinge samenwerking. 

Inhoud opleiding:
De opleiding start in september 2019 en duurt 3 jaar. De opleiding begint met een theoretisch gedeelte, de beroepsvoorbereidende periode (BVP) van 5 maanden. De BVP moet je goed hebben doorlopen om je opleiding te kunnen vervolgen. Na deze periode word je een leer-/arbeidsovereenkomst aangeboden voor de duur van de opleiding. Na het behalen van de opleiding krijg je een bewijs van bevoegdheid voor radiodiagnostisch laborant. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Een HAVO diploma met wis- en natuurkunde (stroomprofiel natuur en techniek of natuur en gezondheid) als vereiste en/of een MBO-niveau 4 of een andere gelijkwaardige opleiding.
  • Naast technische aanleg moet je ook persoonlijke vaardigheden bezitten, zoals sociale- en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
De overeenkomst is voor 36 uur per week. Na het met goed gevolg afronden van de opleiding bestaat de mogelijkheid, indien er in de formatie ruimte is, om een baan als radiodiagnostisch laborant in ons ziekenhuis te krijgen. Het leerlingensalaris is conform de CAO Ziekenhuizen. 

Belangstelling:
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Harriëtte Lalkens, praktijkopleider afdeling Radiologie, bereikbaar via de mail hlalkens@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 1 april 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-082.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster