Tandartsassistent en/of doktersassistent
Logopedist
Technisch oogheelkundig assistent

Kundige assistent met hart voor de patiënt ­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de poli mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) is een vacature ontstaan voor de functie:

tandartsassistent en/of doktersassistent
27 - 32 uur per week (75-88,89%)

De afdeling:
Op de polikliniek MKA-chirurgie van het Flevoziekenhuis werken 3 kaakchirurgen en 11 assistenten. Het is een dynamische poli met dagelijks een groot aanbod van patiënten en een informele werksfeer. Wij werken 9 uur per dag van 7.45 uur tot 17.15 uur. 

De functie:
Werken als assisterende op de poli Kaakchirurgie is uitdagend en afwisselend. Je kunt als assistent enorm veel leren als je tot op heden gewend bent om een tandarts te assisteren. Een aantal werkzaamheden doe je zelfstandig onder supervisie van de kaakchirurg. De werkzaamheden bestaan onder andere uit assisteren aan de stoel, geven van lokale anesthesie, röntgenfoto’s maken (OPT, Solo, 3D), afdrukken maken, patiënten ontvangen aan de balie en administratief ondersteunen bij het spreekuur. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Het diploma tandartsassistent en/of doktersassistent;
 • Een certificaat stralingshygiëne of de bereidheid dit te behalen;
 • Een certificaat ‘toedienen lokale anesthesie’ of de bereidheid dit te behalen;
 • Ervaring en affiniteit met het specialisme mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie. 

Verder ben je:

 • Enthousiast en gemotiveerd;
 • Communicatief vaardig;
 • Klantgericht;
 • Stressbestendig, je staat stevig in je schoenen;
 • Probleemoplossend ingesteld;
 • Flexibel. 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt bij ons de mogelijkheid tot het behalen van het certificaat anesthesie. Indien je al in het bezit bent van het certificaat anesthesie en de bekwaamheidstoets voor het geven van verdoving gehaald heb, dan schalen we in conform FWG 40. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar. 

Belangstelling?
Bij serieuze interesse zullen wij je uitnodigen een dagje mee te lopen om een indruk te krijgen van het werk en het team. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je brief en CV graag voor 30 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-092.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.