Doktersassistent Flexpool
Doktersassistent Chirurgie
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
Doktersassistent Urologie
Apothekersassistent(e)

Ben jij ons nieuwe visitekaartje en de verbindende schakel tussen patiënt en specialist?­­­­­­­­­­

Binnen de EVR Chirurgie zijn er meerdere vacatures ontstaan voor de functie:

doktersassistent
24-32 uur per week (66,67% - 88,89%)

De afdeling:
De polikliniek Chirurgie is een dynamische afdeling die meerdere sub-specialismen van de chirurgie ondersteunt. Op de polikliniek worden spreekuren van chirurgen en arts-assistenten begeleid, voorbereid en afgehandeld voor traumatologie, vaatchirurgie, mammapoli, GE poli, algemene chirurgie en de poliklinische behandelkamer. De polikliniek heeft een nauwe samenwerking met diverse afdelingen in het ziekenhuis, alsmede met het AMC. In combinatie met het AMC participeert de EVR Chirurgie in de opleiding van A(N)IOS en coassistenten.

De functie:
De EVR Chirurgie is opzoek naar een enthousiaste collega die ondersteuning biedt bij de dagelijkse gang van zaken op de polikliniek. Als doktersassistent ben je voor patiënten de eerste contactpersoon van de polikliniek, zowel telefonisch als aan de balie. Je belangrijkste taken zijn het ontvangen, informeren en adviseren van patiënten, beantwoorden van de telefoon, het ondersteunen van het spreekuur en het assisteren van medisch specialisten. Op de backoffice verwerk je telefonische gemaakte afspraken (boeken, muteren of annuleren) op verzoek van de patiënt of behandelaar in het EPD. Op basis van telefonische triage bepaal je wanneer en bij welke specialist een patiënt gezien moet worden. Ook maak je onderzoek- en spreekuurruimten bedrijfsklaar en assisteer je bij medische handelingen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, snel en accuraat kunt handelen en het niet lastig vindt met computers te werken.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma doktersassistent en je hebt bij voorkeur werkervaring op een polikliniek;
 • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig je werk uitvoeren en behoudt het overzicht;
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en denkt in oplossingen;
 • Je bent in staat mee te denken in zorg logistieke processen;
 • Affiniteit met verschillende sub-specialismen is een pré.

Verder ben je:

 • Flexibel
 • Gestructureerd
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Proactief en hebt een patiënt gerichte houding
 • In staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.612,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 12 maanden.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Schoonenberg, teamleider Chirurgie, bereikbaar op 036-868 9645.  

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 31 augustus a.s. tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-101.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.