Medisch hulpverleners
Neuroloog

Binnen de EVR Neurologie is een vacature ontstaan voor de functie:

Neuroloog
1 fte

De vakgroep:
De vakgroep Neurologie van het Flevoziekenhuis bestaat uit 7 neurologen. Binnenkort is er een vacature voor een neuroloog.

Het Flevoziekenhuis is een middelgroot en groeiend algemeen ziekenhuis in het centrum van Almere. De EVR Neurologie heeft 24 bedden; naast het verpleegkundig team zijn er 6 aniossen en 1 physician-assistant.  De afdeling beschikt over een deeltijdopleiding in alliantie met het Amsterdam UMC, van waaruit 1 aios gedetacheerd is. Permanent leiden wij 3 coassistenten en ook 1 of 2 semi-artsen op. Dit maakt de EVR Neurologie van het Flevoziekenhuis een dynamische werkomgeving waar affiniteit met opleiden een goede kans krijgt.

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega die naast de algemene neurologie meer specifiek aandacht heeft voor de cerebrovasculaire aandoeningen. Je hebt affiniteit met het opleiden van de genoemde zorgverleners, bent laagdrempelig en prettig in het contact. Je spreekt je uit, staat voor je standpunt en betoont je een ambassadeur van de neurologie in het contact met derden.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep
  • Gesprek met collega medisch specialisten
  • Assessment
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jons Verduijn, voorzitter EVR Neurologie, bereikbaar op 036 – 868 9023. 

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 23 april 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-096

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.

BW 1ster