Operatieassistent Chirurgie
Medewerker Anesthesie
Apothekersassistent(e)
Doktersassistent Chirurgie
Medewerker Anesthesie in opleiding

Werken en leren in teamverband

Binnen de EVR OK hebben wij voor de opleiding die start in september 2019 plaats voor

medewerker Anesthesie in opleiding
36 uur per week (100%) verdeeld over 4 dagen

De afdeling:
Het OK-complex heeft 9 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Je werkt samen in een team van 30 anesthesiemedewerkers. De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams van Anesthesie, Recovery, operatieassistenten en ondersteuners.. Er is een intensieve samenwerking met alle gebruikers van de OK.

De functie:
De opleiding tot anesthesiemedewerker is een driejarige in-service opleiding, wat inhoudt dat je, na een beroepsvoorbereidende periode,  een leer-arbeidsovereenkomst afsluit met het Flevoziekenhuis. Gedurende de opleiding wissel je praktijkleerperiodes op de OK af met theorieleerperiodes aan de Amstelacademie. Het is een competentiegerichte opleiding, die een nauwe relatie heeft met de beroepspraktijk. Je wordt theoretisch en praktisch geschoold in de kerntaken en rollen die bij de functie horen. Om de opleiding goed af te kunnen ronden heb je een gezonde dosis discipline, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid nodig.

Het profiel:
Wij vragen van jou: 

 • Je bent in het bezit van een vooropleiding havo of vwo met minimaal wiskunde en natuur- en/of scheikunde en mbo/hbo vervolgopleiding;
 • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken;
 • Je bent bereid werkdagen van 9 uur te verrichten;
 • Een vooropleiding in de zorg is een pre.

Verder ben je:

 • Collegiaal;
 • Open;
 • Patiëntgericht;
 • Accuraat;
 • Servicegericht;
 • Flexibel.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van de opleiding.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilco van Wijk (teamleider anesthesie/recovery), bereikbaar op telefoonnummer 036-868 9335.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 1 juni 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-118.

Een capaciteitentest, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

 

BW 1ster