Junior/medior testcoördinator
Teammanager
Functioneel applicatiebeheerder
Trainee zorgcontroll

Inspirerende en resultaatgerichte teammanager, met oog voor werkplezier en talent van medewerkers


Het Flevoziekenhuis zoekt voor diverse (poli)klinieken, waaronder Cardiologie, de OK en Radiologie

meerdere teammanagers
28-36 uur (77,78% – 100%)

De functie:
Als teammanager polikliniek ben je, samen met je collega teammanager van de kliniek, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en operationele bedrijfsvoering van de EVR (Eenheid voor Verantwoord Resultaat). Je zorgt voor voldoende gekwalificeerde medewerkers, een veilig en prettig werkklimaat waarin iedere medewerker zijn bijdrage levert aan de patiëntenzorg. Als verantwoordelijke voor de polikliniek ben je kostenbewust binnen de kaders van het jaarplan. Essentieel bij deze functie is het contact met de medewerkers in hun dagelijkse werk. Je bent voor hen toegankelijk, werkt geregeld in het zorgproces en zoekt de verbinding met de collega’s binnen de specialistische teams. In deze functie werk je nauw samen met je collega teammanager van de kliniek en met de medisch specialisten, met als doel goede zorg en tevreden patiënten. Je rapporteert aan de manager zorg en bedrijfsvoering van de EVR.

Als teammanager werk je in een dynamische en soms hectische omgeving. Het is jouw taak om rust en focus te brengen als dat nodig is. Je bent de stabiele factor en men kan op je rekenen.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je beschikt over een hbo-diploma;
 • Je combineert kennis van de zorg met leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de zorg;
 • Je bent organisatiesensitief en manoeuvreert behendig door alle lagen in het ziekenhuis;
 • Je hebt natuurlijk overwicht en haalt plezier uit het motiveren en stimuleren van medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en uitstekende zorg te verlenen;
 • Je bent in staat om, waar nodig, je grenzen te stellen en je spreekt mensen aan op hun gedrag of handelen;
 • Je kunt goed overweg met cijfers;
 • Je zorgt voor een werkomgeving waarin open en veilig met elkaar gewerkt wordt;
 • Je kunt goed overzicht houden;
 • Je bent projectmatig sterk;
 • Voor de OK en Radiologie vragen wij kennis van specifieke processen en werkervaring op de betreffende afdeling. Voorts is voor de OK  een vereiste gediplomeerd te zijn op chirurgie of  anesthesie of recovery.

Verder ben je:

 • Analytisch
 • Probleemoplossend
 • Zelfstandig
 • Stressbestendig
 • Positief

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Hoorn of Elles Tillema, beiden zijn manager zorg en bedrijfsvoering, bereikbaar op 036 - 868 9698.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 30 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-124.  Bij voldoende geschikte reacties wordt de reactietermijn verkort en de vacature eerder gesloten.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.