SEH verpleegkundige
Verpleegkundige met de specialisatie CCU
Mbo-/hbo verpleegkundige Longziekten
IC verpleegkundige
HBO-verpleegkundige acute zorg met de rol van praktijkopleider
(POH) Diabetesverpleegkundige

Ben jij straks de verpleegkundige spil binnen onze patiëntenzorg?

Voor de Intensive Care zijn wij op zoek naar:

 IC verpleegkundige
32-36 uur per week (88,89-100%)

De afdeling:
De ICU is qua organisatie een gesloten afdeling in de zin dat alle zorg uitsluitend en alleen in handen is van de eigen intensivisten, arts-assistenten en  ICU-verpleegkundigen. De ICU wordt operationeel aangestuurd door de teamleider van de ICU. De eindverantwoording ligt bij de intensivist-voorzitter en de bedrijfsleider.
Onze ICU is veelzijdig waarbij NIV, CCVH(D), Plasmaferese o.a. ingezet worden en waarbij naast het reanimatieteam, men zich ook inzet als consulterend IC verpleegkundige en spoed interventie team.

De functie:
Als IC verpleegkundige in het Flevoziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten. En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van verpleegplan, zorgpaden en richtlijnen. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling. Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en jouzelf. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en professioneel de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte.

We gaan in 2020 opleiden tot Ventilation Practicioner en het volgen van deze opleiding behoort tot jouw mogelijkheden.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je bent in bezit van een diploma bij voorkeur HBO-V, of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau op basis van werkervaring, aangevuld met een afgeronde vervolgopleiding IC verpleegkundige. Maar reageer ook zeker als je beschikt over een mbo-v diploma;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessonials, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen;
 • Je denkt in oplossingen en kansen.

 Verder ben je:

 • Integer
 • Betrouwbaar


Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. De verpleegkundige zal worden ingedeeld in FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Kom je bij ons werken, dan ontvang je een cadeaubon en een persoonlijk opleidingsbudget (volledig vrij te besteden) als je één jaar in dienst bent. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met de bedrijfsleider of teamleider.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ine Zijlstra, bedrijfsleider EVR IC a.i., bereikbaar op 036 – 868 9632, of Ineke Wolf, teamleider, bereikbaar op 036 - 868 9993.

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. Wij zien je brief en CV graag voor 30 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-121.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.