hoofd Beveiliging & Services
Coördinator Foodservice en Banqueting
Medewerker Receptie en Beveiliging
Medewerker Receptie en Beveiliging (Flexpool)

­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de afdeling Foodservice en Banqueting is een vacature ontstaan voor de functie:

 

Coördinator Foodservice & Banqueting
32 uur per week (88,89%) 

 

 

De afdeling:

Gastvrijheid is onderdeel van het Facilitair Zorgbedrijf en staat voor een excellente en professionele dienstverlening naar de verschillende doelgroepen: patiënten, bezoekers, medewerkers en management. Gastvrijheid en dienstverlening staan hierbij centraal. 

De Teamleider Foodservice geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers Foodservice, medewerkers Banqueting en de Coördinatoren Foodservice (ca. 36 fte) en ontvangt leiding van het Hoofd Gastvrijheid. 

De afdeling Foodservice verzorgt dagelijks op negen klinische afdelingen het eten en drinken voor patiënten binnen het Flevoziekenhuis. Binnen deze dynamische omgeving draagt de afdeling Foodservice bij aan het zo optimaal bedienen van de patiënten en draagt zij zorg voor de hoogst mogelijke gastvrijheidsbeleving van de patiënt.

 

De afdeling Banqueting draagt zorg voor een heerlijk bakje koffie of thee voor onze medewerkers en bezoekers. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en bijvallen van de koffie- en drankautomaten. Daarnaast verzorgen de medewerkers Banqueting op gastvrije en professionele wijze vergaderingen, lunches en bijeenkomsten (recepties ed. ).

 

De functie:

Als Coördinator Foodservice & Banqueting fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de afdeling Foodservice en Banqueting. Je coördineert en plant de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling en draagt zorg voor de continuïteit, kwaliteit en afstemming van de verschillende werkzaamheden. Je bent, samen met de Teamleider en 2 Coördinatoren, de verbindende factor tussen verschillende disciplines en weet de medewerkers te motiveren en enthousiasmeren. Verder stimuleer je een gastvrije houding en zie je toe op naleving van procedures en richtlijnen op het gebied van voeding en hygiëne. Je doet verbetervoorstellen aan de Teamleider inzake gesignaleerde veranderingen/knelpunten in de werkprocessen.

Het profiel

Wij vragen van jou:

 • Je beschikt over een relevante opleiding op mbo-4 niveau, aangevuld met kennis van HACCP-wetgeving en bij voorkeur van horecaprocessen;
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een ziekenhuis of vergelijkbare (zorg)omgeving;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden om de juiste gesprekspartner en verbindende factor te kunnen zijn;
 • Je bent in staat om medewerkers te motiveren en waar nodig je grenzen te stellen en medewerkers aan te spreken op hun gedrag of handelen;
 • Je hebt ervaring met het schrijven van correspondentie, verslagen en (verbeter)voorstellen; 

Verder ben je:

 • Probleemoplossend
 • Doorzettingsvermogen
 • Zelfstandig
 • Stressbestendig
 • Positief
 • Gastvrij

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John van Drempt, Teamleider Foodservice en Banqueting, bereikbaar op 036- 868 9183.

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

 

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen.
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 22 mei 2019 tegemoet via onderstaande sollicitatielink, onder vermelding van vacaturenummer 2019-138. 

De selectiegesprekken zijn gepland op 28 mei 2019.

 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

 

BW 1ster