Testcoördinator
Sales controller
Functioneel applicatiebeheerder Zorgadministratie en Financiën

Vindingrijke schakel tussen gebruiker en ICT­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de afdeling Zorgadministratie is een vacature ontstaan voor de functie: 

functioneel applicatiebeheerder Zorgadministratie en Financiën
36 uur per week (100%) 

De afdeling:
De Zorgadministratie is verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige registratie en facturatie van zorgproducten aan zorgverzekeraars, patiënten en andere (zorg)instellingen. De Zorgadministratie is onderdeel van de eenheid Financiën onder leiding van de manager financiën. Je ondersteunt het DBC-team en het facturatieteam zodat zij kunnen zorgen voor tijdige, juiste en volledige registratie en facturatie. 

De functie:
Als functioneel beheerder vorm je de verbindende schakel tussen de gebruikers en de ICT-organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een adequaat beheer en onderhoud van de systemen, de ondersteuning van gebruikers, het analyseren en oplossen van verstoringen (incident management) en het vertalen van wensen en behoeften uit de praktijk naar passende ICT-oplossingen (change management). De functioneel beheerder valt hiërarchisch onder het hoofd Zorgadministratie en werkt nauw samen met het Centraal Applicatie Beheer en de gebruikers van de systemen binnen Financiën. De belangrijkste focusgebieden zijn DBC-registratie en facturatie. 

Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde economisch administratieve opleiding of opleiding informatiemanagement op HBO-niveau.
 • Je hebt ervaring met het proces van geautomatiseerde verwerking van financiële gegevens.
 • Je hebt ervaring met Incident Management en Change Management.
 • Je hebt ervaring met diverse systemen, bij voorkeur, SAP-ISH. Daarnaast SAP FICO, SAP MM en Connect Solutions en Vecozo.
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en helpt graag anderen.
 • Je bent zorgvuldig.
 • Je bent in staat logische verbanden te leggen tussen de verschillende (zorg)processen.
 • Je bent in staat om mensen te enthousiasmeren en te motiveren om een nieuwe werkwijze aan te nemen.
 • Je herkent problemen en lost deze op een realistische en praktische wijze op.
 • Affiniteit met de zorgsector en administratieve zorgprocessen is een pre. 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.490,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Hasselhof verzorgt de selectie voor het Flevoziekenhuis. Voor nadere informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Ralf Piepers 0346 586000 / 06 349 49 399 of per mail ralfpiepers@haselhoff.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 30 juni 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-157.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.