SEH verpleegkundige
Verpleegkundige met de specialisatie CCU
IC en SEH verpleegkundige
Kinderverpleegkundige in opleiding
Kinderverpleegkundige
Mbo- of hbo-verpleegkundige Flexbureau
Verpleegkundige Oncologie
IC verpleegkundige
mbo- of hbo-verpleegkundige MDL
HBO Obstetrieverpleegkundige

Ben jij straks de verpleegkundige spil binnen onze patiëntenzorg?

Voor de EVR Gynaecologie & Verloskunde zijn wij op zoek naar een:

HBO Obstetrieverpleegkundige
24 tot 32 uur

De afdeling:
De verpleegafdeling Verloskunde is onderdeel van de EVR Gynaecologie & Verloskunde en heeft 17 suites, waarvan 8 kraamsuites, 9 verlossuites inclusief 2 High Care suites. Verder bestaat de afdeling uit 12 flexbedden voor zwangeren en 2 Triage/onderzoekkamers. Het team bestaat uit kraamverzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundigen Obstetrie en Obstetrie critical care.

De EVR Gynaecologie & Verloskunde bestaat uit de verpleegafdeling Verloskunde, Poli Gynaecologie, Poli Fertiliteit en het SWID team (stoma, wond en decubitus verpleging). Het betreft een eenheid waar in totaal zo’n 125 medewerkers werkzaam zijn die iedere dag met elkaar de beste zorg willen leveren.

De functie:
Als obstetrieverpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen in  complexe tot hoog complexe verpleegsituaties en een spoedeisend karakter. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het assisteren van de anesthesist bij het zetten van een epiduraal.
 • Het uitvoeren van voorbehouden handelingen zoals bijvoorbeeld het inbrengen van een infuus en blaaskatheter.
 • Het hebben van contacten met de patiënten en familie, o.a. door middel van voorlichtende, adviserende en instruerende taken.
 • Het deelnemen aan overlegsituaties, bijvoorbeeld werkoverleg of het multidisciplinaire patiëntenoverleg, ten einde te komen tot een optimaal behandel-/zorgplan.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Een enthousiaste verpleegkundige met HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding tot Obstetrie verpleegkundige en of de bereidheid deze te volgen;
 • Je kunt goed omgaan met piekbelasting, je bent flexibel en je hebt een probleemoplossend vermogen;
 • Je bent inzetbaar in alle diensten;
 • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de  patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessionals, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s ;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen.
Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie. De hbo-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Ute Dommerholt, teamleider afdeling Verloskunde, bereikbaar op 036 – 868 9037.

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 8 juli 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-163.  

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.