Medisch hulpverleners
ANIOS Neurologie
Traumachirurg

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van de traumachirurgen zoekt de vakgroep Chirurgie van het Flevoziekenhuis, per 1 oktober 2019 een

Traumachirurg
45 uur per week (100%)

De vakgroep
De vakgroep Chirurgie bestaat uit 15 chirurgen. Een groot deel van de deelgebieden van de heelkunde wordt binnen onze vakgroep beoefend. De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid voor de algemene chirurgie. Opleiding, wetenschappelijk onderzoek en een uitstekende kwaliteit van zorg zijn belangrijke pijlers binnen onze groep.

Binnen de vakgroep Chirurgie zijn nu 2 gecertificeerde traumachirurgen werkzaam. Zij hebben een eigen trauma-unit. Hierbij is er een uitstekende samenwerking met de vakgroep orthopedie, waarbij de traumazorg gezamenlijk wordt gedragen. Het ziekenhuis heeft een level 3 status traumaopvang en heeft in overweging door te groeien naar een level 2 status.
Op de SEH is een nauwe samenwerking met de SEH artsen. Tevens participeert het Flevoziekenhuis in het SpoedZorgNet (AMC).De vakgroep chirurgie werkt in alliantie verband nauw samen met het Amsterdam UMC, locatie AMC. Een van de traumatologen werkt op beide locaties.

De functie:
De functie omvat alle activiteiten van de traumachirurgie, opleiding, onderzoek en management en daarnaast supervisie van onder andere de Spoedeisende hulp.
Ook als traumachirurg werk je actief mee in de Alliantie met het Amsterdam UMC.

Het profiel:

 • Je bent een ambitieuze en gecertificeerde traumachirurg en hebt aantoonbare chirurgisch-technische kwaliteiten;
 • Je bent een enthousiaste teamspeler en laagdrempelig en prettig in het contact;
 • Je bent in staat de kar te trekken om de traumachirurgie samen met de orthopeden verder te versterken;
 • Je bent een ambassadeur van de chirurgie in het contact met derden;
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie en het geven van onderwijs;
 • Het doen van onderzoek vind je vanzelfsprekend;
 • Als ATLS-instructor heb je een pré;
 • Een promotie strekt tot de aanbeveling.

Wij bieden:
De chirurgen zijn in loondienst van het Flevoziekenhuis. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. Bij wederzijds welbevinden wordt deze aanstelling omgezet naar een vast contract.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

 • Gesprek met de vakgroep Chirurgie en een afvaardiging van de staf van het Amsterdam UMC;
 • Gesprek met collega medisch specialisten;
 • Assessment;
 • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anthony van de Ven, voorzitter EVR Chirurgie, bereikbaar op 036-8687598 of met Bart van Dijkman, traumachirurg, bereikbaar op 036-8689889.

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 24 juni 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-135.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Het Flevoziekenhuis is een middelgroot en groeiend algemeen ziekenhuis in het centrum van Almere. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.