Sterk in techniek en in zorg voor mensen

 

Binnen de EVR Dialyse is een vacature ontstaan voor:

 

Dialyseverpleegkundige in opleiding 
24-34 uur
(66,67% - 94,44%)

 

De afdeling:

De dialysecentra van het Flevoziekenhuis hebben de beschikking over totaal 30 dialysestations, waarvan 20 stations in Almere en 10 stations in Lelystad. Daarnaast is er ook een multidisciplinaire polikliniek predialyse in de dialysecentra gevestigd.

Wij streven naar een in samenspraak met de patiënt afgestemde zorgverlening, waarbij de wens van de patiënt voor ons leidend is. Uitgangspunt daarbij is ons beleid ‘U dialyseert thuis, tenzij…’.

Vanzelfsprekend streven wij naar uitstekende kwaliteit. Wij zijn sinds begin 2008 HKZ-gecertificeerd.

 

De functie:

Als dialyseverpleegkundige heb je een langdurige verpleegrelatie met chronisch zieke patiënten. Bij de behandeling van deze patiënten werk je met complexe apparatuur. Je hebt een zeer zelfstandige functie in teamverband, waarbij zowel technische vaardigheden als psychosociale begeleiding van belang zijn. Omdat je multidisciplinair werkt is de rol van de dialyseverpleegkundige van essentieel belang.

De dialysecentra kenmerken zich door enthousiaste teams van medewerkers. De verantwoordelijkheden worden zo veel mogelijk gedelegeerd naar de verantwoordelijke medewerkers. Eigen inbreng is noodzakelijk en wordt ook zeer gewaardeerd. Het betreft een uitdagende werkomgeving waarin je meewerkt aan de groei en ontwikkeling van het dialysecentrum.

 

De opleiding:

De dialyseopleiding start in november. Daarvoor vindt er een inwerkperiode van minimaal 1 maand plaats op de afdeling. Het theoriedeel wordt door de Amstel Academie gegeven. Het praktijkdeel vindt plaats op de dialysecentra. De dialyseopleiding is een competentiegerichte opleiding waarbij de theorie en praktijk elkaar aanvullen. Voor de hele opleidingsperiode krijg je leerbegeleiders toegewezen. De opleiding duurt 15 maanden.

 

Het profiel:

Wij vragen van jou:

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V;
  • Je hebt minimaal 1 jaar recente werkervaring in een algemeen ziekenhuis, bij voorkeur in de chronische zorgverlening;
  • Affiniteit met de doelgroep is een pre. 

Verder ben je:

  • Zelfstandig maar kan ook goed in een team werken
  • Proactief en flexibel

 

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Bij aanvang van de opleiding FWG 45. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.072,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt plaats voor de duur van de opleiding.

De mogelijkheid om een dagje bij ons mee te lopen om te ervaren of deze werkplek wat voor je is.

 

Belangstelling?

Voor nadere informatie kunt je contact opnemen met Gwendolyn Chrispijn, opleidingsadviseur, bereikbaar op 036-8689854 of Carine Mes, teamleider EVR Dialyse, bereikbaar op 036-8688581

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
Wij zien je brief en CV graag voor 31 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-182. 
 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.  

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.