Operatieassistent Chirurgie
Doktersassistent Flexpool
Doktersassistent Chirurgie
medewerker OK planning
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant

Ben jij de gedreven planner die voor ons de ideale OK planning maakt?    
Binnen de EVR OK is een vacature ontstaan voor de functie:

medewerker OK planning
32/36 uur per week (88,89% - 100%)

De afdeling:
Het OK-complex beschikt over 8 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Het team bestaat uit: 8 medewerkers. De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking onderling als ook de samenwerking met specialisten en andere collega’s uit het ziekenhuis.

Als medewerker OK planning ben je, met je collega’s, verantwoordelijk voor het beheren van de wachtlijsten en voor het samenstellen van een optimaal OK programma met in achtneming van het beddenhuis. Iedere medewerker heeft zijn eigen vakgroep maar is voor andere vakgroepen inzetbaar.

De functie:
De medewerker OK planning zorgt voor een éénduidig, veilig en efficiënt plannings- en opnametraject voor de operatiepatiënt met een optimale benutting van de aanwezige capaciteit. Je analyseert ons planningsproces en komt met verbetervoorstellen. Hierin ben jij een voortrekker op basis van je opleiding en analytisch vermogen.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • een HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van administratieve en logistieke processen, aangevuld met kennis van de zorginhoud en gebruikte medische terminologie;
 • kennis en ervaring met SAP, Excel, Outlook, Word en Blokplan;
 • dat je bereid bent een cursus Young Professional Planning te volgen (opleiding van totaal
  4 dagen).

Verder ben je:

 • Analytisch en creatief in het maken van de planning;
 • Een prettige collega die anderen inspireert;
 • Gericht op je ontwikkeling en sta je open voor feedback.

Als je niet beschikt over een hbo-diploma zal een capaciteitentest worden afgenomen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 40. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.797,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coby Hensbergen, Teammanager Zorglogistiek, bereikbaar op 036 – 868 8853 of via chensbergen@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 31 juli 2019 tegemoet via onze onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-195.

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.