Ben jij straks de verpleegkundige toekomst van de acute zorg?

Voor de EVR SEH zijn wij op zoek naar een: 

SEH verpleegkundige in opleiding
(opleidingsplaatsen 2020)
32 uur per week (88,89%)

De afdeling:
De SEH van het Flevoziekenhuis is een nog steeds groeiende afdeling met ongeveer 24.000 presentaties per jaar, waarvan zo’n 25% zelfverwijzers. De spoedeisende hulp werkt in de avond, nacht en weekenden nauw samen met de huisartsenpost, welke op dezelfde locatie zit. 

Het team bestaat o.a. uit SEH verpleegkundigen, doktersassistenten, afdelingsassistenten, SEH artsen en diverse arts assistenten.

De leiding van de EVR ligt in handen van één van de SEH-artsen als EVR Voorzitter, een bedrijfsleider en twee teamleiders. 

De SEH biedt per jaar gemiddeld vier nieuwe opleidingsplaatsen aan voor de opleiding tot SEH verpleegkundige.

De functie:
Als (high care) verpleegkundige in het Flevoziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten. En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van verpleegplan, zorgpaden en richtlijnen.  Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en jouzelf. Het verpleegkundig team bestaat uit een passende mix van mbo- en hbo- verpleegkundigen. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en vriendelijk de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte. 

Als SEH verpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met een acute, complexe of hoogcomplexe zorgvraag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie en registratie van het zorgproces.

Het profiel:
Wij vragen van jou: 

 • Je hebt een afgerond hbo-v diploma;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessonials, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s ;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de       patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen. 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie. De hbo-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50.  Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling op de SEH is voor de duur van de voorwerkperiode en de duur van de opleiding. Voor de duur van de opleiding ontvang je een leer- arbeidsovereenkomst. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Hendrikse, bedrijfsleider a.i., bereikbaar op   036-868 9304 of met de teamleiders Marieke Zwarteveen, 036-868 8608, en Maike van Hal 036- 868 9711. 

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
Wij zien je brief en CV graag voor 31 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-206.  

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.  

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.