Senior kwaliteitsadviseur
Teammanager
Functioneel applicatiebeheerder
DBC medewerker

Communicatieve IT-er die van een uitdaging houdt 

Binnen de afdeling ICT Services & Applicaties zoekt het team Centraal Applicatiebeheerders een nieuwe enthousiaste collega’s voor de functie: 

functioneel applicatiebeheerder (m/v)
met SAP MM/ ISH kennis/ervaring
36 uur per week (100%)

De afdeling:
Op de ICT afdeling werken op dit moment rond 35 mensen, die met elkaar verantwoordelijk zijn voor alle ICT in het ziekenhuis. Van grote administratieve systemen voor het maken en registreren van afspraken en het inroosteren van het medisch personeel tot zeer kritische, real-time systemen zoals die van de hartbewaking, waar natuurlijk hele hoge eisen aan worden gesteld. Binnen de ICT afdeling zijn 4 subafdelingen: systeem- en netwerkbeheer (ICT Automatiseringstechniek), ICT vernieuwing, Centraal Applicatie Beheer (CAB) en de helpdesk (ICT Services & Applicaties). 

Binnen Centraal Applicatiebeheer bestaan de werkzaamheden o.a. uit het verwerken van 2e en 3e lijn incidenten en changes, volledig technisch beheer van het SAP ZIS (= ziekenhuis informatie systeem), deelname in projecten en implementeren van nieuwe functionaliteit. Het Flevoziekenhuis maakt gebruik van de SAP modules ISH (zorgadministratie), ISH-med (medisch dossier/ EPD en verpleegkundig dossier/ EVD), FICO, PI, Friori app en MM (material management/ inkoop, logistiek en financiën). Daarnaast draaien er nog andere ziekenhuis applicaties zoals medicatie voorschrijf systemen, PACS systemen, Cloverleaf (berichten broker) en patiënten/ zorgverlenersportaal die worden beheerd door Centraal Applicatiebeheer.

De functie:
Als functioneel applicatiebeheerder heb je kennis en/of ervaring op gebied van SAP specifiek met module ISH en MM. Ervaring met zorg is een pre. De werkzaamheden bestaan o.a. uit opstellen van functionele ontwerpen, adviserende rol naar gebruikers, vertalen van een probleem en/of vraag van de eindgebruikers naar (nieuwe) functionaliteit, maken van risico analyse, aanpassen en testen van de functionele inrichting, autorisatie beheren. Vanuit de domeinen ISH en MM werk je o.a. intensief samen met de zorgadministratie, financiën, logistiek en inkoop afdelingen en binnen VsapGZ (= vereniging van alle SAP ziekenhuizen) verband samen met collega SAP ziekenhuizen en SAP(NL) zelf.

In 2017 is SAP MM geïmplementeerd, momenteel zijn we verder aan het uitbreiden met Track & Trace voor implantaten. In dit najaar start het volgende project om het volledige ziekenhuisapotheek systeem in combinatie met het toedienen van medicatie te implementeren in SAP MM. Volop ontwikkeling dus! 

Voor de functie geldt dat het een hele dynamisch werkplek die volop in beweging is. Om ontwikkelingen te kunnen volgen worden er eisen gesteld aan het op peil houden van de vakkennis. Je bent analytisch sterk en kan bij problemen goed inzoomen (debuggen) als uitzoomen door jouw helicopterview in te zetten om de processen te overzien, op te lossen en te verbeteren. Je bent kwaliteitsgericht, je kunt zelfstandig werken, bent stressbestendig, betrouwbaar en kan zeer klantgericht handelen. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Analytisch denkvermogen en gestructureerde werkaanpak;
  • Communicatieve en sociale vaardigheden. 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50 in de medior functie en FWG 55 in de senior functie. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met daarna mogelijk tot omzetting naar onbepaalde tijd.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Daniëlle Dortalina, hoofd ICT Services & Applicaties, telefoon 036–8689471 of via de mail ddortalina@flevoziekenhuis.nl. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je sollicitatie graag voor 26 juli 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-229.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.