Junior/medior testcoördinator
Teammanager
Functioneel applicatiebeheerder
Trainee zorgcontroll

Ben jij behalve ambitieus, energiek op zoek naar een uitdagende en dynamische baan? 
Net klaar van school of ervaren? Solliciteer!

Binnen de afdeling ICT Services & Applicaties zoekt het team Centraal Applicatiebeheerders een nieuwe enthousiaste collega’s voor de functie: 

functioneel applicatiebeheerder (m/v)
voor SAP ISH-med
36 uur per week (100%)

De afdeling:
Op de ICT afdeling werken op dit moment rond 35 mensen, die met elkaar verantwoordelijk zijn voor alle ICT in het ziekenhuis. Van grote administratieve systemen voor het maken en registreren van afspraken en het inroosteren van het medisch personeel tot zeer kritische, real-time systemen zoals die van de hartbewaking, waar natuurlijk hele hoge eisen aan worden gesteld. Binnen de ICT afdeling zijn 4 subafdelingen: systeem- en netwerkbeheer (ICT Automatiseringstechniek), ICT vernieuwing, Centraal Applicatie Beheer (CAB) en de helpdesk (ICT Services & Applicaties). 

Binnen Centraal Applicatiebeheer bestaan de werkzaamheden o.a. uit het verwerken van 2e en 3e lijn incidenten en changes, volledig technisch beheer van het SAP ZIS (= ziekenhuis informatie systeem), deelname in projecten en implementeren van nieuwe functionaliteit. Het Flevoziekenhuis maakt gebruik van de SAP modules, waaronder i.s.h.-med. I.s.h.-med is de applicatie voor het medisch en verpleegkundige dossier waarin de digitale registratie van medische gegevens plaatsvindt.

De functie:
Als functioneel applicatiebeheerder bieden wij je de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen van de applicatie SAP i.s.h.-med. Op de afdeling is oog voor persoonlijke groei, afhankelijk van je huidige niveau is er veel ruimte om door te groeien binnen de afdeling. Als functioneel applicatiebeheerder bestaan je werkzaamheden o.a. uit opstellen van functionele ontwerpen, vertalen van een probleem en/of vraag van de eindgebruikers naar (nieuwe) functionaliteit, maken van risico analyse, aanpassen en testen van de functionele inrichting en het beheren van autorisaties. Verder heb je een adviserende rol naar gebruikers, collega’s en management. 

Het ziekenhuis is een dynamische omgeving die met de huidige digitalisering slag volop in beweging is. Naast beheer en ontwikkeling aan het ZIS zijn we ook bezig met ontwikkeling van het patiënten portaal, apps en ontsluiting van data voor regionale/landelijke overdrachten. Om ontwikkelingen te kunnen volgen is het belangrijk dat kennis op peil gehouden wordt. We zullen daarin investeren met trainingen, maar we verwachten dat je daarin zelf ook leergierig en proactief bent. SAP i.s.h-med is een veelomvattende applicatie, dat is leuk want er is veel te ontdekken maar tegelijkertijd kost het tijd om deze te doorgronden. Het helpt als je analytisch sterk bent, bij problemen zowel goed kan inzoomen (debuggen) als uitzoomen door jouw helicopterview in te zetten om de processen te overzien, op te lossen en te verbeteren.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Analytisch denkvermogen en gestructureerde werkaanpak;
  • Communicatieve en sociale vaardigheden. 

Wij bieden:
Inschaling geschiedt op basis van huidige ervaring, kennis en vaardigheden. Ben je startende op de arbeidsmarkt dan betekent dat een junior startsalaris gebaseerd op FWG 40. Daarna is doorgroei mogelijk naar de medior functie in FWG 50 en de senior functie in FWG 55. Heb je al meer ervaring dan start je afhankelijk van je ervaring, kennis en vaardigheden in de medior en/of senior functie. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met daarna mogelijk tot omzetting naar onbepaalde tijd.
Het Flevoziekenhuis ligt middenin het centrum van Almere en is daardoor goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Daniëlle Dortalina, hoofd ICT Services & Applicaties, telefoon 036–8689471 of via de mail ddortalina@flevoziekenhuis.nl. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je sollicitatie graag voor 27 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-229.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 4 oktober 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.