Coördinator Gastvrijheid

Heb je een flinke dosis lef, verbindende kwaliteiten en zit gastvrijheid in je bloed?

­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de afdeling Foodservice en Banqueting is een vacature ontstaan voor de functie:

 

Coördinator Gastvrijheid
Foodservice & Banqueting
32 uur per week (88,89%) 

 

De afdeling:
Gastvrijheid is onderdeel van het Facilitair Zorgbedrijf en staat voor een excellente en professionele dienstverlening naar de verschillende doelgroepen: patiënten, bezoekers, medewerkers en management. Gastvrijheid en dienstverlening staan hierbij centraal.

De afdeling Foodservice verzorgt dagelijks op negen klinische afdelingen het eten en drinken voor patiënten binnen het Flevoziekenhuis. Binnen deze dynamische omgeving draagt de afdeling Foodservice bij aan het zo optimaal bedienen van de patiënten en draagt zij zorg voor de hoogst mogelijke gastvrijheidsbeleving van de patiënt. 

De afdeling Banqueting draagt zorg voor een heerlijk bakje koffie of thee voor onze medewerkers en bezoekers. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en bijvallen van de koffie- en drankautomaten. Daarnaast verzorgen de medewerkers Banqueting op gastvrije en professionele wijze vergaderingen, lunches en bijeenkomsten (recepties e.d.).

De Coördinator Foodservice & Banqueting werkt samen met 2 collega Coördinatoren en rapporteert aan de Teamleider Foodservice & Banqueting. 

De functie:
De Coördinator Foodservice & Banqueting is eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de afdeling Foodservice en Banqueting. Je bent, samen met de Teamleider en je collega Coördinatoren, de verbindende factor tussen verschillende disciplines en weet de medewerkers te motiveren en enthousiasmeren. Je weet de verbinding te leggen, maar hebt ook ‘autoriteit’. Dit houdt in dat je je durft uit te spreken, de vinger op de zere plek durft te leggen, niet bang bent voor veranderingen en denkt in mogelijkheden in plaats van problemen.  Je draagt zorg voor het verhogen van de gastvrijheidsbeleving en ziet toe dat procedures en richtlijnen op het gebied van voeding en hygiëne worden nageleefd.

Kortom: met deze functie ga je je geen dag vervelen! Het ene moment sta je ‘met de poten in de klei’ om vervolgens mee te mogen denken over het verhogen van de gastvrijheidsbeleving van ons patiënten.

Het profiel
Wij vragen van jou:

 • Je beschikt over een relevante opleiding op mbo-4 niveau, aangevuld met kennis van HACCP-wetgeving en bij voorkeur van horecaprocessen;
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een ziekenhuis of vergelijkbare (zorg)omgeving;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden om de juiste gesprekspartner en verbindende factor te kunnen zijn;
 • Je bent in staat om medewerkers te motiveren en waar nodig je grenzen te stellen en medewerkers aan te spreken op hun gedrag of handelen;
 • Je hebt ervaring met het schrijven van correspondentie, verslagen en (verbeter)voorstellen;


Verder ben je:

 • Probleemoplossend
 • Doorzettingsvermogen
 • Zelfstandig
 • Stressbestendig
 • Positief
 • Gastvrij

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team. In verband met de aankomende vakantieperiode is het helaas niet mogelijk om direct contact op te nemen met de Teamleider, John van Drempt. Eventuele vragen mag je stellen via de afdeling HR op 036- 868 8786.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen.
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
Wij zien je brief en CV graag voor 5 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-138.  

De selectiegesprekken zijn gepland op maandag 12 augustus a.s.

 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.