Operatieassistent Chirurgie
Medisch hulpverleners
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Binnen de afdeling Neurologie is een vacature ontstaan voor de functie: 

Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
24-36 uur per week (67% - 100%)

De afdeling:
De afdeling KNF is onderdeel van de poli neurologie binnen de EVR neurologie.
Het is een zelfstandig werkende afdeling waar onderzoeken verricht worden naar het functioneren van zenuwen, spieren en hersenen zowel poliklinisch als klinisch en zowel op de polikliniek als op afdelingen als een IC of een couveuse. We werken als KNF-laborant nauw samen met de neurologen maar ook met andere specialismen zoals KNO, Long en de kinderkliniek.

We zijn een klein, enthousiast, goed samenwerkend team bestaande uit 3 (parttime) laboranten en 1 leerling laborant.

De functie:
Als KNF laborant voer je zelfstandig neurofysiologische onderzoeken uit zoals EEG, EP, EMG geleidingsonderzoek en poly(somno)grafieën. Daarnaast assisteer je de neurologen bij EMG onderzoeken en botuline toxine behandelingen. Je interpreteert, beschrijft en verwerkt de onderzoeksgegevens. Verder draag je bij aan het uitvoeren van alle operationele taken van de afdeling.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde HBO opleiding Klinische Neurofysiologie.

Verder ben je:

  • Stressbestendig;
  • Flexibel;
  • Communicatief vaardig;
  • Technisch onderlegd;
  • Zelfstandig maar ook teamgericht.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.490,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Elles Tillema – van Loo, manager Zorg & Bedrijfsvoering, bereikbaar op 036- 868 9421 of via de mail etillema@flevoziekenhuis.nl

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 30 november 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer: 2019-233.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.