Tandartsassistent en/of doktersassistent
Polikliniekassistent
Medewerker Bloedafname
Logopedist

Ben jij een bedreven polikliniekassistent en ontvang jij onze patiënten met een glimlach?

Binnen de EVR Longgeneeskunde is op de polikliniek een vacature ontstaan voor de functie:

polikliniekassistent
24 uur - 28 uur
(77,78% - 88,89%) 

De afdeling:
EVR Longgeneeskunde is een specialisme dat zich richt op het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van ziektes van de luchtwegen. De vakgroep Longgeneeskunde bestaat uit 6 longartsen.

De functie:
Je bent het visiteplaatje van de afdeling en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Een polikliniekassistent heeft veel affiniteit en ervaring met het administratieve proces. Je zorgt voor een goed ontvangst van de patiënt, geeft patiëntenvoorlichting over de behandeling en nazorg, je informeert verwijzers en patiënten over vervolgafspraken, beantwoordt (telefonische) vragen en bereid spreekuren voor. Je hebt contact met verschillende zorgverleners binnen de polikliniek waaronder medisch specialisten, polikliniekassistentes, arts-assistenten en longconsulenten.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt enige jaren werkervaring op een polikliniek.
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook goed in een teamverband.
 • Je bent bij hoge werkdruk accuraat, service verlening staat hoog in het vaandel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden d.w.z. goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goede kennis van medische terminologie.
Verder ben je:
 • Enthousiast en flexibel in omgang.
 • Stressbestendig en houd je van aanpakken.
 • Vaardig met de  computer.
 • Klantgericht.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 30. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.534,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Elisa Samlal, teammanager, bereikbaar op telefoonnummer 036 868 9500.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat je bij het Flevoziekenhuis past.
Wij zien je sollicitatie en CV graag voor 30 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-246 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.