Tandarts Gehandicaptenzorg
ANIOS MDL
MDL arts
ANIOS Neurologie
ANIOS Cardiologie
SEH arts
Reumatoloog

Straal jij rust uit en draag je die rust over op je patiënt? ­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is een vacature ontstaan voor de functie: 

tandarts Gehandicaptenzorg
8 tot 16 uur per week  

De afdeling:
Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde is er voor tandheelkundige zorg ten behoeve van patiënten met een verstandelijke, lichamelijke of medische beperking, zodanig dat deze patiënten niet behandeld kunnen worden in een regulier tandartspraktijk.
De afdeling omvat Angstbegeleiding & Gehandicaptenzorg, Maxillofaciale Prothetiek, Pedodontologie en Temporomandibulaire Disfunctie & Orofaciale Pijn.
De tandarts gehandicaptenzorg werkt nauw samen met een psycholoog, het anesthesiologisch team en de specialisten Mondziekten en Kaakchirurgie. 

De functie:
Als tandarts gehandicaptenzorg ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van patiënten met een verstandelijke of lichamelijke handicap. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Affiniteit met patiënten uit de doelgroep.
 • Een erkende beroepsdifferentiatie of de bereidheid om op termijn de opleiding tot tandarts-gehandicaptenzorg te volgen.
 • Tenminste 3 jaar werkervaring als tandarts.
 • Ervaring met werken in een multidisciplinaire setting is een pre.

Verder ben je:

 • Communicatief sterk
 • Teamspeler
 • Empathisch 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 75. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 7.669,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

 • Gesprek met de vakgroep;
 • Gesprek met collega medisch specialisten;
 • Assessment;
 • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Elles Tillema, manager zorg en bedrijfsvoering, bereikbaar op telefoonnummer 036-868 9421. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je brief en CV graag voor 15 december 2019 tegemoet via onderstaande link  onder vermelding van vacaturenummer 2019-245.  

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.  

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.