Doktersassistent Flexpool
Doktersassistent Chirurgie
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
Doktersassistent

Ben jij een teamspeler en heb jij aandacht voor de mensen om je heen?

Bij de poli Gynaecologie & Verloskunde is een vacature ontstaan voor de functie:

Dokterassistent
24 uur per week (66,67%)

De afdeling:
De polikliniek Verloskunde & Gynaecologie is een dynamische afdeling met een grote turnover aan patiënten. In het Verloskundig samenwerkingsverband Preall werken de gynaecoloog, verloskundige, kinderarts, kraamverzorgende, verpleegkundige en andere professionals in één team met nauw elkaar samen. Vanuit Lelystad heeft - sinds het faillissement van de MC IJsselmeerziekenhuizen – een grotere groep vrouwen haar weg naar het Flevoziekenhuis gevonden. Sinds 2005 participeert de vakgroep met veel voldoening in de opleiding van AIOS binnen de clusters AMC en VUmc.

De functie:
Op de polikliniek zijn je belangrijkste taken het ontvangen, informeren en adviseren van patiënten aan de balie en in de patiëntenkamers. Op de poliklinische behandelkamer assisteer je de medisch specialist bij het uitvoeren van medische handelingen. Tijdens het spreekuur wordt daarnaast van je verwacht dat je patiënten correct en professioneel informeert en begeleidt tijdens het bezoek aan de arts. Op aanvraag van de specialist of huisarts is het jouw taak om op een deskundige manier een juiste afspraak voor de patiënt te maken. Op de backoffice komen telefoongesprekken binnen voor de polikliniek. Jij maakt, wijzigt of annuleert de afspraken en verwerkt ze in SAP.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Dat je in het bezit van het diploma doktersassistent;
 • Dat je bij voorkeur werkervaring hebt op een polikliniek (daarbij is het hebben van ervaring obstetrie/gynaecologie een pré);

Verder ben je:

 • Gestructureerd, nauwkeurig en behoud je het overzicht;
 • Flexibel inzetbaar, denk je in oplossingen en ken je een hoge mate van verantwoordelijkheid;
 • In staat om mee te denken in de zorg logistieke processen;
 • Representatief;
 • In staat klantgericht te communiceren;
 • Een echte ‘teamplayer’ en hebt aandacht voor de mensen om je heen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Goos, teammanager a.i., bereikbaar op 036- 868 8656 of via de mail mgoos@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 21 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer: 2019-242.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.