Tandartsassistent en/of doktersassistent
Polikliniekassistent
Medewerker Bloedafname
Logopedist

Bloedafname vraagt om tact, precisie en stressbestendigheid 

Binnen de EVR Laboratorium is een vacature ontstaan voor de functie: 

medewerker Bloedafname
16 - 24 uur per week
(44,44% - 66,67%)

De afdeling:
Het Klinisch Chemisch Laboratorium Flevoziekenhuis werkt sinds 2004 samen met het klinisch chemisch laboratorium van het OLVG-oost in Amsterdam als één virtueel geïntegreerd laboratorium. Binnen het laboratorium Flevoziekenhuis verrichten ruim 60 medewerkers 1.3 miljoen analyses binnen de onderdelen Chemie, Hematologie, Bloedtransfusie, POCT en Pre & Post Analyse. Op het laboratorium bloedafname in het Flevoziekenhuis worden dagelijks bij 350-450 patiënten bloed afgenomen. Dit gebeurt in opdracht van zowel huisartsen als medisch specialisten. Daarnaast wordt ook bloed afgenomen in de kliniek, op de externe priklocaties in Almere en bij patiënten thuis. De aanvragen worden digitaal verwerkt. Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Rode draad is en blijft: verbeteren, werken aan kwaliteit en serviceverlening voor zowel patiënt als aanvrager, openheid en bejegening. 

De functie:
Je neemt bloed af bij volwassenen en kinderen op de verschillende bloedafnamelocaties van het ziekenhuis. Dat zijn het Laboratorium voor bloedafname, de kliniek, externe prikposten, overige instellingen en bij de patiënt thuis. Je schrijft nieuwe patiënten in en verwerkt de laboratoriumaanvraag (order) in het Laboratorium Informatie Systeem. Je verricht alle overige voorkomende receptiewerkzaamheden. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Minimaal een MBO diploma doktersassistente en je hebt bij voorkeur ervaring in het verrichten van venapuncties en capillaire bloedafnamen.

Verder ben je:

  • Flexibel maar ook nauwkeurig in je werk.
  • Klantgericht, collegiaal en stressbestendig.
  • Communicatief vaardig.
  • In het bezit van een rijbewijs én auto.

Wij bieden: 
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt plaats op basis van een min-max contract, in eerste instantie voor de duur van 7 maanden, het aantal uren per week kan variëren en wordt in onderling overleg vastgesteld. 

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wendy Schippers of Hedia Azizi, teamleiders Laboratorium, bereikbaar op 036-868 787.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat je bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 25 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-258.  

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.