SEH verpleegkundige
Verpleegkundige met de specialisatie CCU
Mbo- of hbo-verpleegkundige Flexbureau
Verpleegkundige Oncologie
IC verpleegkundige
Dialyseverpleegkundige in opleiding
HBO-verpleegkundige acute zorg met de rol van praktijkopleider
mbo verpleegkundige Gynaecologie

Ben jij een teamplayer en heb jij aandacht voor de mensen om je heen?

Voor de polikliniek gynaecologie & verloskunde zijn wij op zoek naar een:

mbo verpleegkundige (m/v)
24 uur per week (66,67%)

De afdeling:
De polikliniek Verloskunde & Gynaecologie is een dynamische afdeling met een grote turnover aan patiënten. In het Verloskundig Samenwerkingsverband Preall werken de gynaecoloog, verloskundige, kinderarts, kraamverzorgende, verpleegkundige en andere professionals in één team met nauw elkaar samen. Vanuit Lelystad heeft - sinds het faillissement van de MC IJsselmeerziekenhuizen – een grotere groep vrouwen haar weg naar het Flevoziekenhuis gevonden. Sinds 2005 participeert de vakgroep met veel voldoening in de opleiding van AIOS binnen de clusters AMC en VUmc. 

De functie:
Als verpleegkundige op de polikliniek ben je met name verantwoordelijk voor de (verloskundige –en gynaecologische) spoed zorg. Daarnaast assisteren doktersassistenten en verpleegkundigen de medisch specialist op de poliklinische behandelkamer bij het uitvoeren van medische handelingen. Ook lever je – in nauwe samenwerking met de gynaecologen - een belangrijke bijdrage aan de spreekuur afhandeling en onder andere de daarmee gepaard gaande toediening van medicatie.Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het totale team op de polikliniek.

Het profiel:
Wij vragen van jou: 

 • Je hebt bij voorkeur een afgerond mbo-v diploma. Maar reageer ook zeker als je beschikt over een hbo-v diploma;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil. Het hebben van ervaring in obstetrie en gynaecologie een pré;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorg professionals, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s ;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne en veiligheid;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen.
Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie. De mbo- verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45. De hbo-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50.  Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Goos, teammanager a.i. bereikbaar op 036- 868 8656 of via de mail mgoos@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 28 augustus 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer: 2019-241.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.