Medisch hulpverleners
Tandarts Gehandicaptenzorg
Kinderarts-neonatoloog
Kinderarts - waarnemer

­­­­­­­­­­­­­­­­­

­­­­­­­­­­­­­­­­­Bij de vakgroep Kindergeneeskunde van het Flevoziekenhuis is een vacature voor

Kinderarts - waarnemer
36 uur per week (0,8 fte)

De vakgroep:
De vakgroep kindergeneeskunde in Almere bestaat uit 10 kinderartsen. Wij werken in een unieke constructie waarbij de klinische kindergeneeskunde wordt verzorgd in het Flevoziekenhuis en de poliklinische zorg en een deel van de dagbehandeling wordt verzorgd in DeKinderkliniek (DKK). Samen leveren we zorg aan een gevarieerde en snel groeiende populatie met veel kinderen. De EVR Kindergeneeskunde heeft de officiële erkenning voor vier post IC / HC plaatsen. Het Flevoziekenhuis heeft een nauwe samenwerking met Amsterdam UMC. Ook behandelt het Flevoziekenhuis oncologische kinderen in shared care met het Prinses Maxima Kinderoncologisch Centrum. Tevens verzorgen wij een deel van de opleiding tot kinderarts binnen het OOR Amsterdam. Naast A(N)IOS begeleiden wij coassistenten, semi-artsen en HAIO’s. De vakgroep is ambitieus en wil innovatief zijn, waarbij nieuwe ideeën en initiatieven gezien en gewaardeerd worden.

De functie:
Je bent als kinderarts werkzaam binnen de EVR Kindergeneeskunde in de volle breedte. Dit betekent dat je zowel in de kliniek als op de polikliniek werkzaam bent en deelneemt aan de diensten.

Het profiel:
Wij vragen:

  • Je bent samenwerkend, communicatief vaardig en kunt goed organiseren en plannen;
  • Flexibiliteit en collegialiteit zijn voor jou belangrijke waardes;
  • Werken bij een opleidingsziekenhuis als het Flevoziekenhuis betekent natuurlijk dat je het leuk vindt om kennis over te dragen en te zorgen voor een veilige leeromgeving voor A(N)IOS, coassistenten en verpleegkundigen in opleiding.

Wij bieden:
De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar. Arbeidsvoorwaarden, waaronder de salariëring, zijn conform AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep;
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Bakker, voorzitter EVR Kindergeneeskunde, bereikbaar op telefoonnummer 036-868 9360 (rechtstreeks); Mariet Felderhof, kinderarts, via 036-8688570 of via 036-868 8614 (secretariaat).

Solliciteren?
Wij zien jouw brief en CV graag voor 1 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-262.

 Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.