Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
Apothekersassistent(e)

Kom jij ons enthousiaste team versterken?

Binnen de ziekenhuisapotheek zijn vacatures ontstaan voor de functie:

Apothekersassistent(e)
24 – 36 uur per week (66,67 - 100%)

De afdeling:
De ziekenhuisapotheek van het Flevoziekenhuis zorgt voor de medicatie van alle klinische patiënten, die van de dagbehandeling en de poliklinieken. De ziekenhuisapotheek verzorgt hiervoor de distributie, de Voor Toediening Gereed Maken (VTGM) handelingen (zowel cytostatica als niet-risicovolle handelingen) als ook de gehele medicatieveiligheid rondom het gebruik van medicatie. De ziekenhuisapotheek draagt zorg voor de opname- en ontslagmedicatie van de (poli-) klinische patiënten. De ziekenhuisapotheek werkt nauw samen met diverse zorgverleners in de regio.

De functie:
De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, van distributie van geneesmiddelen tot aseptische bereidingen en het voeren van opname- en ontslaggesprekken met de patiënt om medicatiegebruik goed in kaart te brengen. Je onderhoudt contacten met patiënten en zorgverleners. Er zijn dus veel mogelijkheden om je vakkennis breed in te zetten en professioneel te werken. Het draaien van bereikbaarheids- en onregelmatige diensten maakt deel uit van de werkzaamheden. Flexibiliteit is in ons ziekenhuis heel belangrijk en dus ook in deze functie.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Een diploma apothekersassistent;
 • Ook mensen die net klaar zijn met de opleiding of binnenkort de opleiding afronden nodigen wij uit om te reageren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Service- en klantgerichtheid.

Verder ben je:

 • Een collega die flexibel en collegiaal is;
 • Serieus wanneer het werk dat vereist, maar evenzeer plezierig in de omgang;
 • Kan je collega’s enthousiasmeren en meekrijgen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder salariëring zijn volgens de CAO Ziekenhuizen, conform FWG 45. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.072,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Heidi van Spijker, teammanager Apotheek, bereikbaar op telefoonnummer (036) - 868 85 49 of mevrouw Gitte Melenhorst, voorzitter EVR Apotheek, bereikbaar op telefoonnummer (036)- 868 98 66.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 16 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-249-250.

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.