Medisch hulpverleners
Tandarts Gehandicaptenzorg
ANIOS MDL
MDL arts

Ben jij op korte termijn de arts waarop onze patiënten kunnen vertrouwen?

Binnen de EVR Maag-Darm-Lever (MDL) is een vacature ontstaan voor de functie:

ANIOS MDL
36 uur per week (100%)

De afdeling:
Binnen de Maag-Darm-leverziekten werken 7 MDL-artsen, een ervaren team van endoscopieverpleegkundigen, een IBD-verpleegkundige, een MDL-verpleegkundige en een verpleegkundig specialist hepatologie. In de poliklinische setting zijn 4 endoscopiekamers en een ruime uitslaapfaciliteit beschikbaar. De MDL beschikt over een zelfstandige klinische afdeling met 18 bedden en een eigen dagbehandeling. De MDL neemt deel aan het bevolkingsonderzoek darmkanker en is hepatitis behandelcentrum. Sinds 2013 heeft de afdeling MDL, in samenwerking met het AMC, opleidingsbevoegdheid voor 2-3 AIOS MDL, De vakgroep participeert tevens in de opleiding van arts-assistenten Interne Geneeskunde en coassistenten van de UvA. Wij bieden een veelzijdige baan waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld om kennis te maken met alle facetten van het vak.

De functie:
Als ANIOS werk je samen met de vakgroepleden aan optimale poliklinische patiëntenzorg.
Na een inwerkperiode en scholing doe je zelfstandig poli op de MDL onder supervisie van de MDL-artsen. Daarnaast wordt er een uitgebreid onderwijsprogramma aangeboden waar ook de ANIOS aan deelneemt.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding Geneeskunde en belangstelling voor MDL;
  • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid;
  • Een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding.

Verder ben je:

  • Initiatiefrijk;
  • Betrokken;
  • Een teamspeler.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 5.257,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Vito Mascini, manager Zorg & Bedrijfsvoering, bereikbaar op 036-868 9692 of via vmascini@flevoziekenhuis.nl of met mevrouw dr. Rosalie Mallant-Hent, opleider MDL, rmallant@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 30 september 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-276.

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het
Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement