Tandarts Gehandicaptenzorg
MDL arts
ANIOS Neurologie
SEH arts
Reumatoloog

Binnen de EVR MDL is een vacature ontstaan voor de functie:

8e Maag-Darm-Leverarts
36 - 45 uur per week (80 - 100%)

De afdeling:
Het Flevoziekenhuis kent een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke eenheden (EVR-en) die rapporteren aan de raad van bestuur. Binnen de EVR MDL bestaat de vakgroep uit 7 MDL-artsen met duidelijke differentiaties. Naast een ervaren team van endoscopieverpleegkundigen zijn tevens 2 gespecialiseerd verpleegkundigen werkzaam op de polikliniek. De MDL beschikt over een zelfstandige klinische afdeling met 18 bedden en een dagbehandeling.

Er zijn 4 volledig geoutilleerde endoscopiekamers, waarvan 1 met eigen röntgenfaciliteit, en er is een uitslaapfaciliteit aanwezig. De MDL zorg wordt in de volle breedte uitgevoerd, inclusief ERCP, VCE en EUS. De afdeling participeert in het bevolkingsonderzoek darmkanker en is erkend hepatitis behandelcentrum. Sinds 2013 heeft MDL, in samenwerking met het Amsterdam UMC, opleidingsbevoegdheid. De vakgroep draagt eveneens bij aan de opleiding van AIOS Interne Geneeskunde. Er bestaat een nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC.

Het profiel:
Wij vragen:
 

  • Een allround collega met lef en doorzettingsvermogen;
  • Interesse in MDL motiliteit of IBD strekken tot aanbeveling.
  • Naast het werk als arts behoren commissietaken en participatie aan onderwijs en opleiding tot het takenpakket;
  • Bezit van een BVO certificaat of de bereidheid deze te behalen is zeer gewenst.
    Kandidaten in de afrondende fase van hun opleiding worden ook van harte uitgenodigd te reageren.

Wij bieden:
Een uitdagende werkplek in een enthousiast en hecht MDL team.
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar, met de intentie tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep;
  • Gesprek met collega medisch specialisten;
  • Assessment;
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. M.W. Mundt, voorzitter EVR, bereikbaar tijdens kantooruren via het secretariaat op telefoonnummer: 036 8689616 en buiten kantooruren mobiel (zie: www.mdl.nl).


Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 14 oktober 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-280.

 Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.