Tandartsassistent en/of doktersassistent
Radiodiagnostisch laborant
Logopedist
Technisch oogheelkundig assistent

Een goede TOA kijkt verder! 

Binnen de afdeling Oogheelkunde is een vacature ontstaan voor de functie: 

technisch oogheelkundig assistent (m/v)
voor 28 uur per week (77,78%)

De afdeling:
Op de polikliniek Oogheelkunde van het Flevoziekenhuis werken 5 oogartsen, 4 optometristen, 4 orthoptisten, 3 technisch oogheelkundig assistenten (TOA’s), 2 Physician Assistants, 7 doktersassistenten en 2 polikliniekassistenten. 

De oogartsen bieden uitstekende basis oogzorg met speerpunten op het gebied van medische retina, premium lenzen en ‘ocular surface disease’. Zij maken deel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Almere e.o. en dragen het certificaat macula, cataract en glaucoom van het OZN. De polikliniek is goed geoutilleerd met onder andere een Heidelberg OCT, Topcon 3D-OCT, Argon patroonlaser, SLT / Yag laser, cornea topograaf en B-scan. Oogheelkunde heeft een ambitieus team. Alle collega’s staan, vanuit verschillende functies, samen om de patiënt heen. 

De functie:
Als TOA op de poli Oogheelkunde van het Flevoziekenhuis heb je een afwisselende en uitdagende functie in een ambitieuze vakgroep. Als TOA voer je zelfstandig diverse oogheelkundige onderzoeken en verrichtingen uit. Je voert metingen aan de oogfunctie uit ter ondersteuning van de diagnosestelling door de oogartsen. Je maakt voorlopige onderzoek conclusies op. Je ondersteunt bij de macula-poli, perimetrie, biometrie, OCT, beeldvormende technieken en oogdrukcontroles. Dit alles stelt het multidisciplinaire team in staat de spreekuur- en behandelactiviteiten efficiënt uit te voeren. 

Geen dag is hetzelfde, want je krijgt door het aanbod van patiënten te maken met diverse oogaandoeningen. Dat zorgt ervoor dat je blijft leren. Op een dag zie je meerdere patiënten die je van informatie en advies voorziet over de behandeling en schakel je tussendoor met diverse collega’s. Wij houden van de uitdaging om iedere patiënt met aandacht en zorg voor zijn/haar zorgvraag te zien in onze spreek- /behandelkamer. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Je hebt de opleiding tot Technisch Oogheelkundig Assistent afgerond.
  • Je bent ook bij hoge werkdruk accuraat, servicegericht, flexibel en hebt gevoel voor humor en affiniteit met het specialisme.
  • Je bent empathisch en in staat om patiënten te motiveren en te stimuleren.
  • Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinair team
  • Je bent enthousiast, leergiering en je wil je graag ontwikkelen 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de CAO Ziekenhuizen, conform FWG 45. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.072,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sandra Brandjes , teammanager poli Oogheelkunde, tel. 036-868 7590. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je brief en CV graag voor 25 september 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-288.  

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.
Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.