Allround onderhoudsmonteur
Medewerker Foodservice

 

Ben jij in staat om de installaties in een ziekenhuis van A tot Z te onderhouden?


Binnen de Technische Dienst is een vacature ontstaan voor de functie: 


Allround onderhoudsmonteur
36 uur per week (100%)

De afdeling:
Als onderhoudsmonteur ben je ‘van alle markten thuis’ en weet je van aanpakken. Remco houdt van die dynamiek. "Groot of klein, spoed of niet, ik vind het leuk om storingen op te lossen. Van een intercomstoring tot een hardnekkig weigerend bedlampje. Vaak lukt het snel, soms is het een puzzel. Voor mij telt dat ik mijn collega’s of patiënten blij kan maken en bij kan dragen aan een veilig ziekenhuis." Remco komt in het hele gebouw. "Ik ontmoet veel collega’s en voel me onderdeel van het ziekenhuis. En ondertussen haal ik mijn 10.000 stappen met gemak..."

De Technische dienst van het Flevoziekenhuis beheert en onderhoudt installaties, gebouwen en technische inventaris en adviseert tevens bij aanschaf van technische inventaris. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud aan de audiovisuele installaties en coördineert daarnaast projecten, zoals renovaties, bouwkundige en installatietechnische aanpassingen en verbouwingen. 

De functie:
Als onderhoudstechnicus heb je een breed takenpakket namelijk:

 • Je voert zelfstandig preventief en storingsonderhoud uit aan technische installaties, gebouwen en technische inventaris op werktuigkundig, elektrotechnisch en bouwkundig gebied. 
 • Je bent als onderhoudstechnicus multi-inzetbaar, zoals onderhoud aan brandmeldinstallatie, koel- en klimaatinstallaties, meet en regel techniek, medische gassen en CV/stoom installaties. Dit doe je volgens de bestaande procedures, richtlijnen en wettelijke eisen.
 • Je stelt zelfstandig prioriteiten in de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je werkt samen met je collega’s van de Technische dienst en externe partners.
 • Jij bent het aanspreekpunt in het ziekenhuis rondom technische vraagstukken en geeft uitleg over het gebruik van technische installaties en inventaris.
 • Ook geef je advies over eventuele (toekomstige) verbeteringen en meerjarenonderhoud. Het signaleren van kansen en het doorgeven van klantsignalen behoort ook tot je takenpakket.
 • Ongeveer één keer in de 4 weken heb jij een bereikbaarheidsdienst waarbij je, naast je reguliere werktijd, zelfstandig in de avonden en in de weekenden (spoed)storingen oplost. Tijdens kantooruren participeer jij in de Bedrijfshulpverlening (B.H.V.)-organisatie.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding (mbo-werk- en denkniveau op gebied van bijvoorbeeld Elektrotechniek, Werktuigbouw of Middelbare zeevaartschool);
 • Je hebt ruime aantoonbare werkervaring op gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouw;
 • Je hebt ruime aantoonbare werkervaring met betrekking tot storingsanalyse, meet- en regeltechniek (incl. gebouwbeheerssystemen) en klimaatbeheersing om o.a. te kunnen participeren in de bereikbaarheidsdienst;
 • Het is een pre als jij ervaring hebt in het werken binnen de bereikbaarheidsdienst en BHV bent opgeleid en
 • Kennis en inzicht op het gebied van ziekenhuisprocessen is een pre. 

Verder ben je:

 • Communicatief vaardig
 • Flexibel
 • Zelfstandig, maar je functioneert ook goed in teamverband
 • Woonachtig in de regio Almere met een aanrijtijd van maximaal 40 minuten

Wij bieden:

Een afwisselende baan met uitdagende werkzaamheden binnen een prettige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 45. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.072,--bruto per maand op fulltime basis (excl. Bereikbaarheidstoeslagen). Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joke Wymenga, manager Facilitair Zorgbedrijf, bereikbaar op 036-868 9662 of via jwymenga@flevoziekenhuis.nl. Bij afwezigheid kan gevraagd worden naar Raymond Hinse, installatieverantwoordelijke en W-coördinator, bereikbaar op 036-868 9311 of via rhinse@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 31 oktober 2019 tegemoet via onderstaand solliciteerknop, onder vermelding van vacaturenummer 2019- 296. 

Het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.