Ben jij straks de verpleegkundige spil binnen onze patiëntenzorg?

Voor Neurologie/verpleegafdeling zijn wij op zoek naar:

mbo- of hbo-verpleegkundige
32/36 uur per week (88,89% - 100%)

De afdeling:
De afdeling bestaat uit een stroke unit, algemene neurologie en neurochirurgie.
Het team van de EVR Neurologie staat voor professionele en klantgerichte medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met neurologische aandoeningen. Respect, kwaliteit, veiligheid en deskundigheid zijn hierin de sleutelwoorden. Onze denk- en werkwijze is creatief, flexibel, innovatief en transmuraal.
Wij werken met professionele, gemotiveerde en tevreden medewerkers die kwalitatief uitstekende, veilige en doelmatige zorg leveren. Daar zijn we dan ook trots op.

De functie:
Als verpleegkundige in het Flevoziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten. En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van verpleegplan, zorgpaden en richtlijnen. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling. Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en van jouzelf. Het verpleegkundig team bestaat uit een passende mix van mbo- en hbo- verpleegkundigen. Het resultaat van jouw werk is dat de patiënt tijdig en vriendelijk de zorg ontvangt die aansluit bij de behoefte.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je hebt een afgerond mbov-diploma of hbov-diploma;
 • Je bent in het bezit van de neurologiespecialisatie of bereid deze te gaan volgen;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessionals, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de  patiënt wil en/of nodig heeft;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Het Flevoziekenhuis kent een mbo- en hbo-verpleegkundige functie.  De mbo- verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45. De hbo-verpleegkundige is ingedeeld in FWG 50.  Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Daniëlle Delver, Teammanager, bereikbaar op 036- 868 8586 of via de mail ddelver@flevoziekenhuis.nl

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 31 oktober 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-307.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en
worden opgenomen in onze database.


Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.