Vrijwilligers (gastvrouw-heer )

 

Wilt u van betekenis zijn in ons ziekenhuis?

Binnen het Facilitair Zorgbedrijf zijn wij op zoek naar:

Vrijwilligers
gastheer/-vrouw in de hal van het ziekenhuis
voor minimaal 4 uur per week

De functie:
Als gastheer/vrouw in de hal van het Flevoziekenhuis bent u het eerste aanspreekpunt voor onze bezoeker/patiënt. U ontvangt de bezoekers/patiënten, geeft ze informatie en verwijst ze naar de verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Tevens begeleidt u de opname patiënten naar de juiste afdeling.

De vrijwilliger die deze functie gaat vervullen heeft het volgende profiel:

  • representatief;
  • correct;
  • geduldig;
  • gastvrij;
  • servicegericht;
  • zelfstandig;
  • spreekt de Nederlandse taal.
Belangstelling? 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pien van Bueren, coördinator vrijwilligers (aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag), 036 – 868 9201 of per e-mail: pvbueren@flevoziekenhuis.nl


Solliciteren?

U kunt uw interesse kenbaar maken door een kort briefje met CV te sturen Wij zien uw brief en CV graag  voor
21 oktober 2019
tegemoet via onderstaande sollicitatielink,
onder vermelding van vacaturenummer 2019-310

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.