Ben jij een houvast voor jonge patiënten en hun ouders?

In verband met het vertrek van enkele collega’s zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen Neonatologie en/of Kinderverpleegkundigen
op basis van 24 - 36 uur per week


De afdeling Neonatologie:
De afdeling Neonatologie biedt optimale zorg aan (ernstig) zieke pasgeborenen en/of te vroeg geborenen. De afdeling levert zorg op het niveau van Post IC, High Care (HC) en Medium Care (MC). Kortdurende Intensive Care (IC) opvang wordt geboden. De afdeling Neonatologie heeft 10 bedden.

De afdeling Kindergeneeskunde:
Je verleent verpleegkundige zorg aan kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.
Naast het verplegen van kinderen, komt ook het begeleiden, adviseren, instrueren en voorlichten van de ouders/verzorgers van kinderen aan de orde. De kinderafdeling heeft 15 bedden verdeeld over zalen/boxen en 10 dagbehandelingsbedden. De kinderafdeling levert tevens Shared Care zorg, dit in nauwe samenwerking met het Prinses Máxima Centrum.

De functie:
Wij vragen van jou:

  • Vakmatige en gespecialiseerde kennis op het niveau van de HBO-verpleegkunde, aangevuld met de specialistische vervolgopleiding Intensive Care Verpleging Neonaten en/of de specialistische vervolgopleiding Kinderverpleegkunde.
  • Verder ben je flexibel, resultaatgericht, initiatiefrijk en klantgericht.
  •    Inzetbaar voor alle voorkomende diensten.
  •    Inzetbaar voor beide afdelingen is een pré.
Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,-- bruto per maand op fulltime basis voor de Verpleegkundige Neonatologie. Voor de Kinderverpleegkundige vindt de inschaling plaats in FWG 50 met een maximum van € 3.490,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin Smink, teammanager A EVR kindergeneeskunde, telefoonnummer 036-868 8865.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 23 oktober 2019 tegemoet via onderstaand solliciteerknop onder vermelding van vacaturenummer 2019-303

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken/maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.