Tandarts Gehandicaptenzorg
MDL arts
ANIOS Neurologie
SEH arts
Reumatoloog

Gezocht: 11e Enthousiaste SEH-arts­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de EVR SEH is een vacature ontstaan voor de functie: 

SEH arts
(0,7 - 0,8 fte)

De afdeling:
De SEH van het Flevoziekenhuis is een level 3 trauma- en trombolysecentrum met ongeveer 25.000 patiëntbezoeken per jaar. Dit betreft acute patiënten van alle specialismen, met uitzondering van de gynaecologie. Daarmee zien we vrijwel de gehele breedte van ons vakgebied. Als SEH-arts ben je lid van de medische staf en vorm je samen met jouw collega’s de vakgroep SEH-geneeskunde. Je taken liggen zowel op het gebied van de spoedeisende patiëntenzorg van alle categorieën patiënten (uitvoerend en coördinerend) als bij het opbouwen en onderhouden van goede collegiale relaties met alle specialismen en verwijzers. Daarnaast geef je onderwijs en primaire supervisie aan de AIOS, ANIOS en SEH verpleegkundigen. De SEH van het Flevoziekenhuis heeft een volledige 24 x 7 bezetting van SEH-artsen in een formatie van 7,3 fte binnen de AMS.

De functie:
Voor het profiel van een SEH-arts KNMG zijn alle open deuren van toepassing maar verder vooral ook:

 •  Je bent iemand die kennis heeft van, of wil je verder bekwamen in:
  - Spoed-echografie
  -
  PSA
  -
  Perifere zenuwblokkades zoals FICB
 • Je wilt actief participeren in commissies en werkgroepen van zowel het ziekenhuis in het algemeen, als de SEH in het bijzonder, en gaat ook actief deelnemen aan (de bijeenkomsten van) de Vereniging Medische Staf
 • Je kunt goed in teamverband werken, maar ook binnen het behandelteam de leiding nemen en taken delegeren
 • Ervaring als instructeur in de verplichte cursussen (ATLS/APLS etc.) is een pré 

Verder ben je:

 • volledig inzetbaar binnen een 7 x 24 uur rooster met een 1-1-1 bezetting qua stafleden
 • enthousiast en gedreven, met een duidelijke visie op (de verdere ontwikkeling van) SEH-geneeskunde

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en heeft het een prettige cultuur met grote waardering voor SEH-artsen. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

 • Gesprek met de vakgroep
 • Gesprek met collega medisch specialisten
 • Assessment
 • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floris Roodheuvel, SEH-arts en EVR-Voorzitter, bereikbaar op telefoonnummer 036-8689732 / 036-8689405.

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 2 november 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-331.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.