Tandarts Gehandicaptenzorg
MDL arts
ANIOS Neurologie
SEH arts
Reumatoloog

­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de vakgroep reumatologie is per 1 januari 2020 een vacature ontstaan voor de functie: 

Reumatoloog
(0.7 fte)

 De afdeling:
Onze afdeling reumatologie bestaat uit 3 reumatologen, 1 AIOS, 1 gespecialiseerd verpleegkundige en 2 polikliniek assistenten. De reumatologie wordt door alle reumatologen in de volle breedte beoefend; er is een specialisatie op het gebied van de echografie. Onderwijs en opleiding staan hoog in het vaandel. Er is nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC, zowel wat betreft de opleiding, als ook op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

De functie:
Wij zoeken een enthousiaste allround (bijna-) reumatoloog met goede communicatieve eigenschappen die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. U heeft aantoonbare affiniteit met opleiding en wetenschappelijk onderzoek. 

Wij bieden:
Een uitdagende en dynamische werkomgeving, met veel ruimte en kansen voor nieuwe initiatieven. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer.

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar. Indien de vraag naar zorg en de productie dit toelaat zal de aanstelling verlengd worden. 

De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep
  • Gesprek met collega medisch specialisten
  • Assessment
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

 Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen Vos, bereikbaar op 036 8688632. U kunt ook contact opnemen met Karin Verhoef of Marion Kortekaas op hetzelfde telefoon nummer.  

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 22 november 2019 tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2019-339.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

 

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.