Medewerker Centrale Sterilisatie
Senior Inkoper, aandachtsgebied medische technologie/ICT

Welke teamplayer komt ons team aanvullen?

 

Binnen de afdeling Centrale Sterilisatie zijn er twee vacatures voor de functie van:

Medewerker centrale sterilisatie
voor 20-36 uur per week (55,56%-100%)

De afdeling:

De Centrale Sterilisatie Afdeling(CSA/CSR) van het Flevoziekenhuis is verantwoordelijk voor de reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen en flexibele endoscopen. De afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van het Facilitair Zorgbedrijf als zelfstandige afdeling. De afdeling heeft een klantverhouding met de OK, poliklinieken en verpleegafdelingen binnen het Flevoziekenhuis.

De functie:
Als medewerker ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding tot medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen. Je kunt na je praktijkopleiding zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren.

Je zet je graag in om onze kwaliteit te waarborgen, je hebt een flexibele instelling en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een medewerker die reeds in het bezit is van het MBO-3 diploma MSMH. 

Je werkt in een team van 15 collega’s op de CSA en 2 collega’s op de CSR. Voor deze functie wordt je ook ingezet voor werkzaamheden op de CSR, en participeer je in de bereikbaarheidsdienst voor de CSR alsmede de bereikbaarheidsdienst voor de CSA.

Dit houdt in dat men 1x per 6 à 7 weken een bereikbaarheidsdienst draait. Deze dienst wordt uitgevoerd in de weekenden en op vastgestelde feestdagen van 08:00 – 18:00 uur. Met mogelijke uitloop tot einde van de aangevraagde werkzaamheden.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen. 
  • Ervaring met het verwerken van flexibele endoscopen en het in bezit hebben van het trainingscertificaat van Olympus of vergelijkbare training.
  • Nauwkeurigheid, stressbestendigheid en oplettendheid zijn vereisten 

Verder:

  • Zijn gevoel voor systematiek en hygiëne onderdeel van je kwaliteiten.
  • Lever je een positieve bijdrage aan het werkklimaat op de afdeling.
  • Heb je een klantgerichte en service verlenende instelling.
  • Heb je een goede lichamelijke conditie vanwege het langdurig staan en tillen van zwaar instrumentarium en het transport hiervan.

Wij bieden:
Een afwisselende baan met diverse werkzaamheden binnen een veilige werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Rozendaal, hoofd CSA a.i, bereikbaar op email jrozendaalpcc@flevoziekenhuis.nl of Patrick Luijendijk, senior CSA, bereikbaar op 036 – 868 9846 of email: pluijendijk@flevoziekenhuis.nl

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 31 december 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-254.

Het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.


Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement