Operatieassistent Chirurgie
Medisch hulpverleners
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
Doktersassistent
Doktersassistent / polikliniekassistent
Doktersassistent polikliniek Cardiologie
Doktersassistent polikliniek Chirurgie

Streven naar ‘goud’ in kwaliteit en dienstverlening

Binnen de flexpool is een vacature ontstaan voor de functie:

Doktersassistent
(uren in overleg)

De afdeling:
In het Flevoziekenhuis wordt regelmatig een beroep gedaan op flexibel inzetbaar personeel. Hierbij speelt het Flexbureau een centrale en coördinerende rol. Het Flexburo bestaat uit circa 100 medewerkers, die op oproepbasis ingezet worden op diverse afdelingen.
Voor het Flexbureau zijn wij op zoek naar doktersassistenten. In samenspraak met jou, als flex-doktersassistent, en het Flexbureau wordt gekeken of je voor langere tijd (bijvoorbeeld een aantal maanden) op een polikliniek gaat werken of dat het jouw voorkeur heeft om steeds op wisselende poliklinieken te werken.

De functie:
Op de poliklinieken zijn je belangrijkste taken het ontvangen, informeren en adviseren van patiënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en afhandelen van de spreekuren en het maken van afspraken. Naast spreekuren kunnen er ook poliklinische ingrepen plaatsvinden. In sommige gevallen assisteer je de medisch specialist bij het uitvoeren van medische handelingen.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Je bent in het bezit van het MBO diploma doktersassistent;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van SAP.

 Verder ben je:

  • Je beschikt over de competenties accuratesse, flexibiliteit, plannen en organiseren, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, inzet en samenwerken;
  • Je hebt een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding;
  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je vindt het leuk om op verschillende poliklinieken te werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de verschillende dagen in de week.

Wij bieden:
Werken als medewerker bij ons Flexbureau betekent dat je werkt in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit wordt gestimuleerd en waar een goede afstemming tussen werk en privé mogelijk is. Tevens ben je als Flexbureau medewerker een interne kandidaat bij interne vacatures/sollicitatie- procedures.

De arbeidsvoorwaarden, waaronder de salariëring, zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 35. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 2.665,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Bosma, teamleider Flexburo, bereikbaar op 036 – 8689115 of via rbosma@flevoziekenhuis.nl (maandag t/m donderdag).

Solliciteren?
Wij zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-352.

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.