Operatieassistent Chirurgie
Medisch hulpverleners
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant
Doktersassistent
Doktersassistent / polikliniekassistent
Doktersassistent polikliniek Cardiologie
Doktersassistent polikliniek Chirurgie

Ben jij een teamspeler en heb jij aandacht voor de mensen om je heen?

Bij de poli Gynaecologie & Verloskunde is een vacature ontstaan voor de functie: 

doktersassistent / polikliniek assistent (m/v)
24 uur per week (66,67%)

De afdeling:
De polikliniek Verloskunde & Gynaecologie is een dynamische afdeling met een grote turnover aan patiënten voor zowel de gynaecologie en verloskunde, als voor fertiliteit, en echo onderzoek. Er worden verschillende thema poli’s aangeboden. Je komt te werken in een groot, hecht team van doktersassistenten, polikliniek assistenten en verpleegkundigen. Je werkt samen met artsen, artsen in opleiding, coassistenten en verloskundigen. 

De functie:
Op de polikliniek zijn je belangrijkste taken het ontvangen, informeren en adviseren van patiënten aan de balie en de telefoon. Op aanvraag van de specialist of huisarts is het jouw taak om op een deskundige manier een juiste afspraak voor de patiënt te maken. Op de backoffice komen telefoongesprekken binnen. Jij maakt, wijzigt of annuleert de afspraken en geeft advies. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma doktersassistent of medisch secretaresse;
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring op een polikliniek (daarbij is het hebben van ervaring obstetrie/gynaecologie een pre);
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid, je bent flexibel inzetbaar en denkt in oplossingen;
 • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig je werk doen en behoudt het overzicht;
 • Je bent in staat om mee te denken in de zorg logistieke processen
Verder ben je:
 • In staat klantgericht te communiceren;
 • Representatief;
 • Een echte ‘teamplayer’ en je hebt aandacht voor de mensen om je heen;
 • Heb je ervaring met het werken met computers en digitale dossiers zoals SAP.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen Voor de functie van polikliek assistent conform FWG 30 met een maximum van € 2.534,-- op fulltime basis. Voor de functie van doktersassistent conform FWG 35 met een maximum van € 2.665,-- op fulltime basis. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariken Oosterbaan, teammanager, bereikbaar op 036-868 8656.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je brief en CV graag voor 18 november 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-242. 

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken/maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.