Klinisch chemisch analist
Gespecialiseerd analist
Fysiotherapeut
Tandartsassistent en/of doktersassistent

Collega en duizendpoot in bloedanalyse

Binnen EVR Laboratorium is een vacature ontstaan voor de functie: 

gespecialiseerd analist Algemene Klinische Chemie (m/v)
32 uur per week (88,89%) 

De afdeling:
Binnen het klinisch chemisch laboratorium Flevoziekenhuis verrichten ruim 60 medewerkers (42 FTE) jaarlijks ruim 1.3 miljoen analyses. Dit gebeurt in opdracht van huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast wordt ook bloed afgenomen op ons laboratorium bloedafname, in de kliniek, op de externe priklocaties in Almere en bij patiënten thuis. 

Het laboratorium is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie en is opgebouwd uit de onderdelen Chemie, Hematologie, Bloedtransfusie, POCT en Pre & Post Analyse. Voor de beste zorg beschikken we over alle basistechnieken ter ondersteuning van de patiënten diagnostiek en controle van ingestelde behandelingen, zowel voor (poli)klinische als huisartspatiënten. Voor de speciale laboratoriumdiagnostiek en medische microbiologie en pathologie werken wij samen met laboratoria van OLVG lab BV in Amsterdam als één virtueel geïntegreerd laboratorium. Op die manier kunnen wij een breed pakket aan laboratorium diagnostische zorg bieden aan al onze aanvragers in de 1e, 2e en 3e lijn. Zo brengen wij topzorg dichtbij. 

Wij bieden een boeiende werkomgeving, waarbij het woord "uitdaging" geen loze kreet, maar dagelijkse praktijk is. Wij zijn trots op onze unieke sfeer, die zich kenmerkt door zeer betrokken medewerkers, korte lijnen en directe communicatie. 

De functie:
Als expert op je vakgebied draag je zorg voor de continuïteit, kwaliteit en continue verbetering op de afdeling chemie van ons laboratorium. Je bent zowel technisch en vakinhoudelijk aanspreekpunt als coördinator voor de volledige procesgang (organisatie, voortgang, onderhoud, troubleshooting, SOP’s en (bij)scholing). Je maakt trendanalyses en oorzaakanalyses m.b.t. meldingen en audits. Je levert een actieve bijdrage aan het afdelingsoverleg en diverse projecten. Je ondersteunt de analist waar nodig als het gaat om de organisatie van het werk. Je werkt intensief samen met de lab specialisten, andere gespecialiseerd analisten, collegae van andere aandachtsgebieden en samenwerkende laboratoria. 

Daarnaast verricht je alle werkzaamheden die bij de functie van analist horen: Na afname van bloed in de (poli)kliniek, verzorg je de voorbewerking van patiëntmateriaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de uitgebreide 24-uurs analyses en rapporteer je, binnen gestelde tijden, betrouwbare en toetsbare resultaten. Je voert analyses en controles uit voor bloedtransfusies, beheert de bloedvoorraad en bent verantwoordelijk voor uitgifte van bloedproducten. Na een inwerkperiode participeer je in de 24-uursdiensten. Wij zijn gewend om te werken volgens de ISO15189-richtlijn om het vereiste kwaliteitsniveau te kunnen garanderen. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze kwaliteit en dienstverlening. Samenwerking en goede communicatie zijn hiervoor belangrijke voorwaarden.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een collega met een sterke teamgeest, die net als wij, actief werkt aan het verder ontwikkelen van je kwaliteiten op het gebied van de klinische chemie en serviceverlening naar zowel patiënt als aanvrager.
  • Je brengt structuur, overziet diverse vraagstukken, denkt in mogelijkheden en levert daad bij woord als het gaat om verbetering van de efficiency en effectiviteit van onze dienstverlening.
  • Jouw persoonlijke kenmerken zijn klantgerichtheid, collegialiteit, stressbestendigheid en flexibiliteit.
  • Je beschikt over een uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. 

Verder ben je:

  • Zelfstandig en communicatief en bezit een groot probleem oplossend vermogen. 

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.490,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Schippers en Hedia Azizi, teammanagers Laboratorium, bereikbaar op 036-868 7870.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 20 november 2019 tegemoet via onderstaande link  onder vermelding van vacaturenummer 2019-334  

De selectiegesprekken worden in week 49 2019 gepland.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.