Klinisch chemisch analist
Gespecialiseerd analist
Fysiotherapeut
Tandartsassistent en/of doktersassistent

 

Allround fysiotherapeut met motiverende uitstraling en ondernemende instelling
­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de afdeling Fysiotherapie is een vacature ontstaan voor een zwangerschapswaarneming, voor de periode van 10 december 2019 tot 7 mei 2020, van:

 Fysiotherapeut
32 uur per week (88,89%)
 

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Aansluitend aan deze zwangerschapswaarneming kan deze functie eventueel voortgezet worden als een parttime baan van 18 uur waarbij de werkdagen, maandag, donderdag en vrijdag zijn.

De afdeling:
Voor de afdeling Fysiotherapie zijn we op zoek naar een Fysiotherapeut voor een zwangerschapswaarneming. Je krijgt een contract van 32 uur per week, van 10 december 2019 tot 7 mei 2020. Aansluitend kan de functie overgaan in de parttime baan van 18 uur.

De functie:
Als allround fysiotherapeut is de kern van je werk fysiotherapeutisch onderzoek en behandeling, vooral klinisch, maar ook poliklinisch. Naast individuele behandelingen neem je ook deel aan groepsbehandelingen. Je bent inzetbaar voor alle specialismen. Je neemt bij toerbeurt deel aan weekenddiensten. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • naast een HBO diploma Fysiotherapie, aantoonbare affiniteit met de ziekenhuisfysiotherapie;
 • een geldige BIG-registratie, een inschrijving in het CKR-register en een AGB-code;
 • relevante nascholingen, zoals hart- en longrevalidatie en claudicatio training zijn een pré;
 • snel inzetbaar zijn als zelfstandig werkende fysiotherapeut;
 • beschikbaarheid op alle dagen van de week en bereid zijn om weekenddiensten te doen;
 • een professional die goed kan samenwerken en snel zijn weg vindt in een nieuwe omgeving;
 • flexibiliteit en servicegerichtheid;
 • een motiverende uitstraling en een ondernemende instelling;

Ook startende fysiotherapeuten worden uitgenodigd te solliciteren. 

Wij bieden:
Een gevarieerde en dynamische werkomgeving met fijne collega’s. Je komt in een goed team waarin je je op je plek kunt voelen en je ook vakinhoudelijk verder kunt ontwikkelen. 

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Claessen, Hoofd Fysiotherapie, bereikbaar op 036-8689702 (maandag, dinsdag en donderdag). 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 20 november 2019 tegemoet via onderstaand sollicitatielink, onder vermelding van vacaturenummer 2019-361. 

De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 26 november 2019. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op donderdag 28 november 2019. 

Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.


Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.