Sterk in techniek en in zorg voor mensen

Voor het Dialysecentrum zijn we op zoek naar:

Verpleegkundig dialyse-assistent
24-36 uur per week (66,67% - 100%)
 en  
Verpleegkundig dialyse-assistent in opleiding
(opleidingsplekken 2020)
 

De afdeling:
De dialysecentra van het Flevoziekenhuis hebben de beschikking over totaal 30 dialysestations. Waarvan 20 stations in Almere en 10 stations in Lelystad. Daarnaast is er ook een multidisciplinaire polikliniek predialyse in de dialysecentra gevestigd. Wij streven naar een in samenspraak met de patiënt afgestemde zorgverlening, waarbij de wens van de patiënt voor ons leidend is. Uitgangspunt daarbij is ons project “U dialyseert thuis, tenzij…”. Vanzelfsprekend streven wij naar uitstekende kwaliteit. Wij zijn sinds begin 2008 HKZ-gecertificeerd. 

De functie:
Als dialyse-assistent verleen je zorg aan chronisch zieke patiënten met nierinsufficiëntie. Deze patiënten worden behandeld met Hemodialyse of Peritoneaal dialyse. Je werkzaamheden bestaan uit het bewaken van de patiënt en het bedienen van de complexe apparatuur. In samenwerking met een dialyseverpleegkundige voer je een ongecompliceerde dialysebehandeling zelfstandig uit. Je gaat een langdurige zorgrelatie aan met de patiënt en diens naaste(n). Je wordt ook ingezet in de thuisdialyse, waar je zelfstanding laagcomplexe dialyses uitvoert.

De opleiding:
De dialyse opleiding start in april en november 2020. Daarvoor vindt er een inwerkperiode van minimaal 1 maand plaats op de afdeling. Het theoriedeel wordt door de Amstel Academie gegeven. Het praktijkdeel vindt plaats op de dialysecentra. De dialyse opleiding is een competentiegerichte opleiding waarbij de theorie en praktijk elkaar aanvullen. Voor de hele opleidingsperiode word je begeleidt door een leerbegeleider. De opleiding duurt 15 maanden. De opleiding is onderverdeeld in een chronisch en een acuut blok. Voor de functie van dialyse-assistent rondt je na het chronische deel de opleiding af. De opleiding duurt voor jou 9 maanden.

Het profiel:

  • Voor verpleegkundig dialyse-assistent: Je bent in het bezit van het MBO-V diploma en je bent gediplomeerd verpleegkundig dialyse-assistent
  • Voor dialyse-assistent in opleiding: Je bent in het bezit van een diploma MBO-V en hebt de ambitie om door te groeien.
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevant werkervaring; bij voorkeur in de chronische zorgverlening.
  • Affiniteit met de doelgroep is een pré.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen.
Het Flevoziekenhuis kent een mbo-, hbo- en high care verpleegkundige functie. De functie van verpleegkundig dialyse-assistent is ingedeeld in FWG 45. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden een plezierige werksfeer en een uitdagende leer- en werkplek in een dynamisch ziekenhuis. Een afwisselende werkplek, omdat je wordt ingezet op zowel het dialysecentrum in Almere,  Lelystad en bij de patiënten thuis.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carine Mes, teammanager Nefrologie bereikbaar op telefoonnummer 036-868 8581.

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.


Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 22 november 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-362

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.