Operatieassistent Chirurgie
Medisch hulpverleners
Klinisch Neurofysiologisch (KNF) laborant

OK-assistent die aan een half woord genoeg heeft

Elke werkdag is een dynamische dag. Je weet nooit precies welke ingrepen er op het OK-programma staan en elke ingreep kan een andere wending nemen. Dat vraagt om je volle inzet én om inzicht in het verloop van een ingreep. Ellen haalt daar voldoening uit: “Een operatie doen we als team. Je denkt mee, kijkt mee en hebt aan een half woord genoeg. Er is opperste concentratie als het moet en ontspanning als het kan. En rondom de operatie geniet ik van het korte contact met de patiënt. Ik kan geruststellen en van waarde zijn.”


­­­­­­­­­­­Binnen de EVR OK is een vacature ontstaan voor de functie:

operatieassistent Chirurgie
36 uur per week verdeeld over 4 dagen (100%)

De afdeling:
Het OK-complex heeft 8 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Je werkt samen in een team van 45 operatieassistenten. De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams van anesthesie, recovery en ondersteuners. Op dit moment worden, samen met het team, de voorbereidingen getroffen voor vernieuwbouw van een deel van het complex. Er is een intensieve samenwerking met alle gebruikers van de OK.

De functie:
In de functie operatieassistent Chirurgie zorg je ervoor dat de operatiekamers bedrijfsklaar zijn en sta je de snijdend medisch specialist bij door te instrumenteren, assisteren en omloopwerkzaamheden te verrichten tijdens operatieve ingrepen. Verder begeleid je de leerlingen, bewaak je de voortgang van het operatieprogramma van de betreffende OK en van de steriliteit. Je bent bereid bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Bekijk ook eens dit filmpje. (de link werkt het beste via Chrome)

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van het NZR diploma OK-assistent Chirurgie;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, uitdrukkings- en bewegingsvaardigheid en oplettendheid;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Je bent flexibel en hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ellen Bergsma of Marloes Staartjes (teamleiders), bereikbaar op
036-868 8237.

Solliciteren?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link.
 
Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement