Ben jij het uitgeslapen type dat wij zoeken ?

Elke werkdag is een dynamische dag. Dat vraagt om je volle inzet én om inzicht in het verloop van het operatieprogramma. Samenwerking met alle disciplines is van groot belang.
Een operatie doen we als team: van pre-, tot en met postoperatieve zorg! Je denkt mee, kijkt mee en hebt aan een half woord genoeg.

Recovery verpleegkundige 
of
leerling Recovery verpleegkundige (m/v)
36 uur per week (100%)

De afdeling:
Het OK-complex beschikt over 8 operatiekamers, 8 holding bedplekken en 13 recovery bedplekken. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Het OK-team bestaat uit 90 medewerkers. Geen werkdag is bij ons hetzelfde. Je ziet patiënten van jong tot oud, voor kleine en grote operaties. De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams van anesthesie, chirurgie en recovery. Onze recovery verpleegkundigen werken met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid waardoor deze functie uitdagend is maar ook veel van de recovery verpleegkundigen vraagt.

De functie:
Als recoveryverpleegkundige bereid je de recovery voor, je bewaakt, verzorgt en stabiliseert pas geopereerde patiënten. Je verricht verpleegkundige werkzaamheden, medisch ondersteunende handelingen en afrondende beheerwerkzaamheden. Omdat de holding onder de Recovery is ondergebracht bereid je ook de patiënten voor op de operatie.

Wij vragen
Een gediplomeerde A-verpleegkundige/ BBL-4, HBO-V of recoveryverpleegkundige, medium care of IC. Je bent accuraat, flexibel, open en patiëntgericht. Tot de taken behoren het voorbereiden van de recovery, het bewaken, verzorgen en stabiliseren van geopereerde patiënten. Het verrichten van verpleegkundige werkzaamheden, medisch ondersteunende handelingen en afrondende beheerwerkzaamheden. Omdat de holding onder de Recovery is ondergebracht bereid je ook de patiënten voor op de operatie.

Voor de functie van leerling recovery verpleegkundige vragen wij een gediplomeerd A-verpleegkundige/ BBL-4 of HBO-V verpleegkundige.

Wij bieden      
Een afwisselende functie in een groeiend en zich verder ontwikkelend ziekenhuis. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Ziekenhuizen. Het salaris van een gediplomeerd recovery verpleegkundige is conform functiegroep 50 met een maximum van € 3.490,--  bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Voor een leerling recovery verpleegkundige geldt in eerste instantie een leer-/arbeidsovereenkomst met een salaris conform FWG 45.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilco van Wijk, teamleider EVR, bereikbaar op  telefoonnummer:  036- 868 9335.

Wij zouden het ook leuk vinden als je bij serieuze interesse een dagje mee komt lopen om een indruk te krijgen van het werk en het team. 

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

 Wij zien je brief en CV graag tegemoet via onderstaande link.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement

 

 

 

BW 1ster