Operatieassistent Chirurgie
Medewerker Anesthesie
Apothekersassistent(e)
Doktersassistent Chirurgie
Medewerker Anesthesie in opleiding

Bekwame anesthesiemedewerker met oog voor patiënt en collega

Geen werkdag is bij ons hetzelfde. Je ziet patiënten van jong tot oud, voor kleine en grote operaties. Voor elke operatie is een protocol of werkwijze vanzelfsprekend. Maar geen operatie valt 100% in regels te vatten. Jij gaat af op de apparatuur maar vooral op jouw klinische blik: wat laat de patiënt je zien? Je hebt passie voor het vak en wilt elke dag de beste prestatie leveren. Afstemming met je collega’s in het team gaat je natuurlijk af. Communicatie zie je als voorwaarde voor de beste zorg en plezier in het werk.

­­­­­­­­­­­­­­­­­Binnen de EVR OK is vacatureruimte ontstaan voor

medewerker Anesthesie
36 uur per week (100%) verdeeld over 4 dagen

De afdeling:
Het OK-complex beschikt over 8 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Het team bestaat uit: 25 medewerkers. De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams van anesthesie, chirurgie en recovery. Onze anesthesiemedewerkers werken met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid waardoor deze functie uitdagend is maar ook veel van de anesthesiemedewerkers vraagt. Daarnaast is er de mogelijkheid om je, op termijn, te specialiseren. Op dit moment participeren er collega’s op het preoperatief spreekuur en zijn er vijf collega’s opgeleid tot sedatie anesthesiemedewerker. Op dit moment worden, samen met het team, de voorbereidingen getroffen voor vernieuwbouw van een deel van het complex. Er is een intensieve samenwerking met alle gebruikers van de OK.

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker;
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken;
  • Je bent ook bij hoge werkdruk accuraat, servicegericht en flexibel;
  • Je bent collegiaal, open en patiëntgericht;
  • Je bent bereid werkdagen van 9 uur te verrichten.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wilco van Wijk, teamleider, bereikbaar op 036- 868 9335.                                                                                          

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-200.
 
Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster