SEH verpleegkundige
Recovery verpleegkundige of leerling Recovery verpleegkundige
Verpleegkundige met de specialisatie CCU
Mbo-/hbo verpleegkundige longziekten
Verpleegkundig specialist oncologie/hematologie
Kinderverpleegkundige in opleiding
Kinderverpleegkundige
Verpleegkundigen
Mbo- of hbo-verpleegkundige Neurologie/stroke
Verpleegkundige Orthopedie/Traumachirurg

Klopt jouw hart voor de patiënten?

Binnen de afdeling hartbewaking is een vacature ontstaan voor de functie

Verpleegkundige met de specialisatie CCU
36 uur per week (100%)

De afdeling:
De hartbewaking is onderdeel van de EVR cardiologie. Naast de hartbewaking bestaat de EVR uit verpleegafdeling, polikliniek en functieafdeling, hartfalenpolikliniek en ICD centrum. Het ICD centrum is gevisiteerd erkend door de NVVC. Op de hartbewaking wordt intensieve specialistische zorg geleverd aan patiënten met acute cardiale problematiek bij wie de vitale functies worden bewaakt en ondersteund. De CCU-verpleegkundige draagt zorg voor opvang, behandeling en begeleiding van de acute patiënt en de familie. Je maakt als CCU verpleegkundige deel uit van het HCK team. Daarnaast maak je deel uit van het reanimatieteam en buiten kantoortijden van het BHV team van het Flevoziekenhuis. Binnen de EVR cardiologie wordt nauw samengewerkt met vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Goede sfeer en collegialiteit staan hoog aangeschreven.

De functie:
Wij zoeken een ervaren HBO opgeleide CCU verpleegkundige, enthousiast en flexibel, nieuwsgierig en innovatief die ons team wil komen versterken. Past deze omschrijving je en ben je geïnteresseerd, dan komen wij graag met je in gesprek.

Je verleent verpleegkundige zorg aan patiënten met een bedreigende of falende circulatie door hartproblemen. Bij patiënten met acute hartproblemen bewaak en ondersteun je de vitale organen. Je kunt snel en efficiënt werken en je kunt de gezondheidstoestand van de patiënt adequaat beoordelen.
Het behoort tot de mogelijkheid deel uit te maken van het HCK team en o.m. te assisteren bij het implanteren van devices (pacemakers en ICD’S) en overige voorkomende procedures. Er worden geen PCI’s uitgevoerd. Er wordt een beroep gedaan op je stressbestendigheid en het kunnen stellen van prioriteiten.
Je bent servicegericht met de focus op het welbevinden en de klanttevredenheid van zowel de patiënt als diens relaties.

Het profiel:

Wij vragen van jou:

  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 5 met specialisatie Hartbewaking.
  • Je bent eventueel in het bezit van de kopmodule interventiecardiologie.
  • Het volgen van de kopmodule interventiecardiologie behoort tot de mogelijkheden.

Verder ben je:

  • Een enthousiast en energiek persoon;
  • Accuraat, alert, ordelijk en heb je gevoel voor hygiëne;
  • Oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden;
Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.917,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Rebel, bedrijfsleider EVR, bereikbaar op 036- 868 8656.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste person voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-203.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.


BW 1ster