U vindt de Intensive care op de eerste etage van het ziekenhuis. Volg vanaf de hoofdingang route 62. Bekijk de route.

Bezoektijden

Het ziekenhuis kent in principe geen vaste bezoektijden. Uit gesprekken met ex-IC patiënten is echter gebleken dat zij lang en veel bezoek meestal niet als prettig ervaren. Patiënten komen hierdoor, zeker in combinatie met hun noodzakelijke intensieve zorg, te weinig aan hun rust toe. Vaak is de patiënt tijdens de opname niet in staat dit zelf goed aan te geven.

In het belang van de rust en het genezingsproces van onze patiënten vragen wij u vriendelijk om uw naaste te bezoeken op de volgende tijden, met maximaal 2 personen: Van 11.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van de overdrachtstijd tussen 15.00 tot 16.00 uur.

Wilt u u buiten deze uren komen, dan raden wij u aan om vooraf telefonisch te overleggen met de IC-verpleegkundige of de contactpersoon van de patiënt. Dit om teleurstelling en lang wachten te voorkomen. Het kan immers zijn dat door onderzoek of behandeling het geen goed moment is voor uw bezoek.

Het is mogelijk dat er tijdens uw bezoek een interventie nodig is. U wordt dan verzocht om in de familiekamer te wachten tot u weer wordt geroepen of nader geïnformeerd wordt.

De IC-verpleegkundige is te bereiken op telefoonnummer 036 - 868 88 80.