Mijlpalen

Graag bieden wij u de JaarFlitZ 2014 – 2015 aan. De JaarFlitZ geeft een beeld van onze activiteiten en resultaten van 2014, met een doorkijk naar 2015. De indeling is gebaseerd op de drie pijlers van Planetree, onze leidraad  voor mensgerichte zorg.

2014 was een belangrijk jaar, waarin we een aantal cruciale mijlpalen hebben bereikt. We noemen graag  de NIAZ-accreditatie voor onze kwaliteit en veiligheid van zorg. Ook onze verstevigde  financiële positie is een belangrijk resultaat van 2014.

Wij willen voor de bewoners van de brede regio Almere het ziekenhuis zijn en blijven waar u met een gerust hart uw kind, ouders, partner of uzelf aan toevertrouwt. Waar u met aandacht geholpen wordt door deskundige, betrokken en flexibele medewerkers. Waar u zodanig wordt geïnformeerd  dat het voor u duidelijk is wat er aan de hand is en wat voor u (on-)mogelijkheden zijn. Waar u mee kunt denken over wat het beste is voor u, in uw situatie. Want ziekenhuiszorg moet altijd maatwerk zijn. Daar staan wij voor. Daar kunt u ons aan houden, nu en komende jaren.

Anita Arts en Co’tje Admiraal

Raad van bestuur Flevoziekenhuis
  • Slide 2

    De raad van bestuur bestaat uit Anita Arts (links op de foto, voorzitter) en Co’tje Admiraal.